13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Estetski privlačno rešenje za prečišćavanje vazduha u vašem domu ipak postoji!

IZDVAJAMO

 

Kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru postala je redovna briga u našim domovima a prečišćivači vazduha sve više postaju deo naših enterijera. Iako prečišćivače biramo pre svega na osnovu njihove funkcionalnosti i specifikacija, ne možemo a da ne primetimo da se njihov dizajn veoma često ne uklapa u ostatak enterijera ma koliko on bio moderan i minimalistički. 

 

 

Grupa mladih industrijskih dizajnera iz Južne Koreje došla je do rešenja kako da neophodne prečišćivače vazduha učini estetski privlačnijim, a ujedno i funkcionalnijim! Vekoti je novi koncept prečišćivača vazduha koji spaja karakteristike prečišćivača i sobnu biljku za stvaranje dvostrukog prečišćavanja vazduha. Ono što je uzeto u obzir prilikom dizajniranja ovog praktičnog uređaja je upravo sinergijski efekat koji nastaje kombinovanjem prirodne sposobnosti biljaka da prečiste vazduh sa mehaničkim funkcijama prečistača vazduha.

 

 

Sa prelepim dizajnom koji ga odvaja od postojećih prečišćivača vazduha, Vekoti se stapa sa svakim enterijerom zahvaljujući svom izgledu koji više podseća na dekorativni komad nego na pametni uređaj. Jedna od glavnih karakteristika Vekoti prečišćivača je upravo veliki izbor mogućnosti za prilagođavanje. Korisnici ne samo da mogu uzgajati biljke koje žele u njemu, već mogu prilagoditi boju i oblik saksije u prečišćivaču vazduha kako bi njegov izgled prilagodili svom životnom prostoru.

 

 

Upotreba Vekoti uređaja ne može biti lakša, budući da promena boje interfejsa obaveštava korisnika o statusu vazduha. Kada dođe vreme za promenu filtera, jednostavno okrenite spoljni poklopac da biste otvorili skriveni prostor, a zatim povucite etiketu zamenljivog filtera. Vekoti takođe dolazi sa odgovarajućom aplikacijom za daljinsko upravljanje uređajem i pregled statusa vazduha u vašem domu.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Behance

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije