-4.3 C
Belgrade
2 C
Zagreb
-4.5 C
Sarajevo
22.01.2022.

Ovaj jedinstveni krevet donosi pametnu transformaciju životnog prostora!

IZDVAJAMO

 

Protekla godina donela nam je mnogo inovativnih rešenja kada je uređenje prostora u pitanju, budući da smo za vrlo kratko vreme morali da naučimo kako da transformišemo naše domove u kućne kancelarije.

 

 

Danas više nego ikada cenimo dizajn nameštaja koji štedi prostor, a u potrazi za svestranim komadima naišli smo na jednostavno rešenje koje stiže iz kompanije Ori iz Bruklina! Upoznajte Cloud Bed, inovativni komad nameštaja koji poptunosti iskorišćava i transformiše male domove i urbane stanove.

 

 

 

Kada ga ne koristite tokom dana, jednostavnim pritiskom dugmeta u roku od 42 sekunde,  krevet se podiže i nestaje u plafonu otkrivajući ispod sebe kompletno uređenu dnevnu sobu sa sofom i odgovarajućim stočićem za kafu. Kada je vreme za spavanje, bez rasklapanja sofe i pomeranja stola, pritiskom dugmeta krevet se lagano spušta i vaš dnevni boravak se pretvara u udobnu spavaću sobu!

 

 

Ovaj pametni sistem će takođe korisnike poštedeti svakodnevne muke rasklapanja kreveta, bez odlaganja jastuka i posteljine, što ujedno štedi i vreme i prostor!

Karakteristike ovog sistema uključuju bračni ili francuski krevet sa memorijskim dušekom deblinje 20cm, trosed, opcionalni odgovarajući stočić za kafu, skriveni prostor za skladištenje, opuštajuća LED svetla i četiri ugrađene utičnice.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Ori

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije