13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

La Roche-Posay za bezbrižno leto: Kompletna nega za zaštitu od sunca

IZDVAJAMO

 

 Svi znamo da je zaštita od sunca preko potrebna kada dođu topli i sunčani dani, a naročito sezona godišnjih odmora. Brand La Roche-Posay i čuvena Anthelios linija proizvoda za zaštitu od sunca nude optimalnu UV protekciju za sve tipove kože, na vama je samo da izaberete svog neophodnog saveznika za predstojeća putovanja.

Iako je povremeno izlaganje sunčevim zracima preporučljivo i zdravo, često se događa da tokom letnjih meseci u tome nismo umereni. Tim povodom, brend La Roche-Posay vas poziva ne samo na odgovorno ponašanje prema svojoj koži, već i prema okolini. Kreirajući novi ekološki-osvešćen Anthelios hidratantni losion SPF50+ i Anthelios hidratantni losion SPF30 sa minimalnim brojem sastojaka koji pruža visoku zaštitu od sunca i hidrataciju tokom čitavog dana, a ujedno poštujući  morski ekosistem – podiže svest o očuvanju životne sredine.

 

 

PRVA GENERACIJA TUBA SA INTEGRISANIM KARTONOM

Zahvaljujući novoj Netlock tehnologiji koja je prihvatljivija za morski ekosistem, ovo je ujedno i prva kartonska tuba koja sadrži 45 odsto manje plastike u poređenju sa prosečnom plastičnom tubom. Efikasna formula pruža visoku i otpornu zaštitu, u laganoj  nemasnoj teksturi, bez belih tragova, koja je prikladna i za osetljivu kožu sklonu reakcijama na izloženost suncu.

 

VISOKA UV ZAŠTITA ZA CELU PORODICU

Pionir na tržištu proizvoda za zaštitu od sunca, brend La Roche-Posay nudi inovacije u oblasti UV filtera i najboljih tekstura i tehnologija. Akcenat je na zaštiti širokog spektra, na rešenjima za celu porodicu koja štite kožu od UVA i UVB zračenja i istovremeno deluju preventivno na oštećenja kože. 

 

 

ANTHELIOS NEVIDLJIVI SPREJ SPF50+

Lagana, nevidljiva formulacija sadrži inteligentne polimere koji pružaju homogenu, otpornu formulu koja ne migrira, glicerin koji hidrira i vlaži kožu, dok moćni XL-protect sistem UV filtera je štiti od oštećenja izazvanih agresivnim uticajima infracrvenog zračenja i zagađenja. Testiran pod ekstremnim uslovima, pruža zaštitu tokom 80 minuta pod vodom i do dva sata u uslovima turskog kupatila.

 

 

DECA I SUNCE – OSETLJIVA KOŽA KOJOJ JE NEOPHODNA ZAŠTITA

Dečija koža je u razvoju, samim tim je i ranjivija od kože odraslih i neophodna joj je adekvatna zaštita od sunca. Zahvaljujući efikasnoj Anthelios dermo-pediatrics liniji proizvoda koža vaše dece biće bezbedna.

 

 

Anthelios dermo-pediatrics nevidljivi sprej SPF50+ pruža visoku zaštitu širokog spektra i štiti od oštećenja koja prouzrokuju infracrveno zračenje i zagađenje, a otporan je na vodu, pesak i znoj. Anthelios dermo-pediatrics gel losion za mokru kožu SPF50+ visoka, širokospektralna, fotostabilna UVA/UVB zaštita zahvaljujući sistemu filtera Mexoplex® u kombinaciji sa La Roche-Posay termalnom izvorskom vodom ima umirujuće i antioksidativno dejstvo. Momentalno se apsobuje i stvara hidrolipidni sloj na koži koji odbija vodu.

 

 

A tu je i Anthelios dermo-pediatrics SPF50+ mleko u novoj, još izraženije minimalističkoj, dermatološki ispitanoj formuli, idealno za osobe koje imaju alergijske reakcije na sunce. Za osetljivu kožu beba sklonu atopiji, Brend nudi rešenje u vidu posebno osmišljene formule za bebe – Anthelios dermo-pediatrics SPF50+ mleka čija se upotreba preporučuje od šestog meseca starosti. Obogaćena prirodno deriviranim karite maslacem idealna za hidrataciju i smirivanje kože, te jačanje zaštitne barijere.

 

 

Više informacija o novom ekološki osvešćenom Anthelios hidratantnom losionu SPF50+ i Anthelios hidratantnom losionu SPF30  kao i Anthelios dermo-pediatrics nevidljivi sprej SPF50+,  Anthelios dermo-pediatrics gel losion za mokru kožu SPF50+  i Anthelios dermo-pediatrics SPF50+ mleko potražite na sajtu La Roche-Posay.

 

PR: La Roche-Posay Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije