29.9 C
Belgrade
27.9 C
Zagreb
26.6 C
Sarajevo
30.06.2022.

Zaljubite se u novu Zarinu kolekciju inspirisanu lepotom svile!

IZDVAJAMO

 

Iako nismo još uvek spremni da se oprostimo od letnje odeće, moramo priznati da smo se zaljubili u nove Zarine komade koji najavljuju jesenju kolekciju, a koji se i te kako mogu poneti tokom toplih letnjih dana!

 

 

Crpeći inspiraciju iz vanvremenskih svilenih carré marama koje je Hermès tridesetih godina učinio izražajnim simbolom luksuza, nova sofisticirana Zara Scarf collection koristi širok spektar prirodnih svilenih marama kako bi stvorila ograničeno izdanje vešto dizajniranih komada!

 

 

Celokupna kolekcija, od lepršavih haljina, suknji do košulja i pantalona, izgleda kao da je napravljena od spojenih svilenih marama, dok kombinacija različitih štampanih motiva i bogatsvo boja naglašava lakoću nošenja ovih modela.

 

 

Lagane haljine i marame čine savršeni jesenji prelazni duo, a kolekcija je takođe upotpunjena džemperom i kaputom od kašmira za dodatnu ušuškanost, kao i dubokim čizmama i klompama od krzna sa nitnama čija je tekstura u savršenom kontrastu sa lepršavim svilenim komadima!

 

 

Zara Scarf Collection eksluzivna kolekcija od svile sada je dostupna za kupovinu online kao i u odabranim Zara prodavnicama!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije