29.9 C
Belgrade
27.9 C
Zagreb
26.6 C
Sarajevo
30.06.2022.

Prilagodite izgled frižidera svom stilu enterijera uz novi dizajn Karima Rashida!

IZDVAJAMO

 

Poznati industrijski dizajner Karim Rashid, u saradnji sa kompanijom Haier, dizajnirao je novi model frižidera po nazivu Kustom koji, poput Samsung Bespoke frižidera, ima za cilj da korisnicima pruži fleksibilnost prilikom odabira stilova.

 

 

Uklanjajući koncept „bele tehnike“ u korist modularnog sistema dizajna, Kustom frižideri savršeno kombinuju pogodnost modernog frižidera sa opcijama za prilagođavanje prema ličnim zahtevima i načinu života, budući da dolaze sa zamenljivim prednjim panelima koji se mogu uklopiti u različite stilove enterijera! Širok spektar materijala, uključujući tkanine, kožu i drvo olakšava korisnicima prilagođavanje dizajna frižidera načinu na koji je vaša kuhinja uređena, bilo da je u tradicionalnom, modernom ili minimalističkom stilu. Ukoliko se ikada odlučite za renoviranje kuhinje, neće biti potrebe za kupovinom novog frižidera – jednostavno zamenite prednje panele kako biste i frižideru dali novi izgled koji će se s lakoćom uklopiti u novi enterijer!

 

 

Inspirisan činjenicom da većina frižidera ima veoma ograničen izbor površinskih materijala i isturene ručke, Karim Rashid je za dizajn Kustom frižidera osvojio i Product Design nagradu od strane iF Design Award za 2021. godinu!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Karim Rasheed

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije