36.8 C
Belgrade
35.5 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Nestvarne nijanse nove Dior makeup kolekcije inspirisane perjem živopisnih ptica!

IZDVAJAMO

 

Dior Makeup polako se priprema za predstojeću jesenju sezonu predstavivši novu kolekciju pod nazivom „Birds of a Feather“ sačinjenu od paleti senki, ruževa, olovki za oči, lakova za nokte i još mnogo toga.

 

 

Inspirisana izgledom raskošnih perja ptica, kolekcija koju je razvio Peter Philips može se pohvaliti neočekivanim kombinacijama boja sa prelivajućim efektima i moćnim pigmentima zelene, ružičaste, zlatne i platinaste. „Birds of Feather“ kolekcija donosi obilje mogućnosti koje vam omogućavaju da kreirate jedinstveni jesenji izgled koji može biti dramatičan, zavodljiv ili prirodan.

 

 

Paleta 5 Couleurs Couture dolazi u dva nova ograničena izdanja sa ekskluzivnim pernatim uzorkom i novom duohromatskom završnom obradom koje spajaju zelenilo sa plavim i duboke tople tonove sa ljubičastom i iridescentnom srebrnom. Diorshow 24H Stylo olovka za oči ima biserno roze, bronzane i nežno zelene nijanse. Iz kolekcije su se takođe izdvojili  Rouge Dior Ultra Care Liquid ruževi za usne, kao i Dior Vernis lak za nokte u tri nova tona sa hologramskim odsjajom!

 

 

Kompletna Dior Makeup „Birds of Feather“ kolekcija za jesen biće dostupna od 1. avgusta na Dior zvaničnom sajtu kao i u svim Dior prodavnicama.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dior

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije