13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Ova lampa inspirisana lepezom uneće elegantnu umetnost origamija u vaš dom!

IZDVAJAMO

 

Inspirisani snažnom strašću prema umetnosti origamija i upornim traganjem za lepotom, Zbole OMLAMP dizajnerski tim kreirao je sklopivu papirnu lampu koja stvara ambijentalnu atmosferu u vašem domu oponašajući raskošni dizajn lepeze!

 

 

Jednom kada se OMLAMP otvori i uključi, prelepi ručno rađeni lepezasti abažur otkriva njenu hipnotišuću eleganciju! Ova neobična lampa dolazi sa drvenom bazom izrađenom od bukve i oraha što joj u kombinaciji sa abažurom daje karakter ručne i jedinstvene izrade.

Listovi lepeze se u potpunosti otvaraju i spajaju na vrhu, stvarajući rebrasti papirni krug koji osvetljava iznutra, sa mesinganim dugmetom koji vam omogućava da podesite njenu svetlost i prilagodite je atmosferi u vašem domu. Njen oblik se takođe može menjati po želji budući da se listovi mogu pojedinačno podesiti, što znači da možete otvoriti samo jedan ili oba preklopa.

 

 

OMLAMP se može postaviti u različitim položajima što joj daje svestranost koja je samo čini estetski privlačnijiom i zabavnijom! Možete je postaviti na trpezarijski sto, policu, noćni stočić pored kreveta, u ugao sobe ili na prozor, a lampa će osvetljavati vaš prostor ambijentalno difuznom svetlošću, istovremeno izgledajući neverovatno lepo!

 

 

Napravljena od visokokvalitetnog i vodootpornog Tyvek papira, OMLAMP se lako savija bez lomljenja i habanja, i ima jedinstvenu vlaknastu kompoziciju koja izgleda prelepo kada unutrašnje LED svetlo zablista svojim toplim žutim sjajem. OMLAMP lampa je dostupna u dve varijante: sa lepezastim abažurom od papira u beloj boji ili papira sa cvetnim akvarel printom sa postoljem od svetlog bukovog ili tamnog orahovog drveta.

 

 

Lampa radi bežično, a zahvaljujući moćnoj bateriji koja traje 4-6 sati, možete uživati u ugodnoj atmosferi tokom cele noći bez punjenja! OMPLAMP lampa se sada može poručiti preko Kickstarter platforme po ceni od 52 dolara!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: OMLAMP

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije