14.6 C
Belgrade
12.7 C
Zagreb
12.7 C
Sarajevo
28.05.2022.

Nova Jimmy Choo kolekcija donosi svestrani glamur za svaku priliku!

IZDVAJAMO

 

Iako je nemoguće svake sezone odoleti šarmantnim cipelama i torbicama kultnog brenda Jimmy Choo, njihova nova, vansezonska Core kolekcija obećava da će postaviti temelje u našim garderoberima i poslužiti u svakoj prilici, bilo danju ili noću, u formalnim ili neformalnim varijantama, u gradu ili na plaži. 

 

Jedinstveni komadi legendarne etikete dovoljno su primamljivi da budu trajni element u vašem ormaru. Stojeći na tri amblematična stuba koji oličavaju kreativnu suštinu brenda – Pearl, Crystal i Monogram, kolekcija Core nudi glamur s potpisom svakog dana – bilo kada – bilo gde!

 

 

Brend Jimmy Choo u svojim kolekcijama ima dugogodišnju vezu sa biserima, a kao deo nove Core kolekcije sada imamo priliku da nosimo bisere u preuveličanim proporcijama i u razigranim aplikacijama, uključujući štikle, ravne cipele, sandale i torbice. Kristal koji hvata svetlost odražava svojstvenu blistavost Jimmy Choo brenda i sada krasi glamurozne potpetice, papuče, patike i druge modne dodatke! Vanvremenski Jimmy Choo monogram koji predstavlja vrednosti i priču brenda u vidu printa prekriva mnoge casual i formalne stilove nove kolekcije.

 

 

Vansezonska Core kolekcija sadrži i nove i kultne stilove brenda i imaće stalnu postavku u svim Jimmy Choo prodavnicama širom sveta, kao i online! Svake sezone kolekciji će se dodavati novi modeli, i sveži stilovi koji zadržavaju vanremensku estetiku.

Core kolekcija sada je dostupna u Jimmy Choo prodavnicama širom sveta, kao i u njihovoj online prodavnici.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Jimmy Choo

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije