5.4 C
Belgrade
5.6 C
Zagreb
3.8 C
Sarajevo
05.12.2022.

Obasjajte svoj dom kristalno čistim zvukom uz novi stakleni Sony zvučnik!

IZDVAJAMO

 

Zahvaljujući organskom staklenom visokotoncu i režimu svetlosti nalik sveći, novi Sony zvučnik LSPX-S3 donosi savršenu kombinaciju zvuka i osvetljenja za trenutno prijatnu atmosferu bilo gde u vašem domu.

 

 

Ovaj minimalistički i elegantni prenosni kućni zvučnik, koji svojim izgledom podseća na petrolejsku lampu, koristi svoj dizajn kako bi proizveo zapanjujući kvalitet zvuka. Zahvaljujući implementaciji napredne vertikalne pogonske tehnologije ovaj vibrirajući visokotonac širi zvuk u svim pravcima.

 

 

LSPX-S3 zvučnik proizvodi jasne i moćne visoke tonove i ravnomerno širi zvuk, tako da bez obzira na vrstu muzike u kojoj uživate, možete biti sigurni da će ispuniti svaki ugao sobe, istovremeno stvarajući prijatnu atmosferu. Novi Sonijev stakleni zvučnik je Bluetooth® kompatibilan, sadrži LDAC tehnologiju za visokokvalitetni prenos zvuka i poseduje „Bass Boost mode“ režim u Sony | Music Center aplikaciji koji vam omogućava da dodate još basova za moćniji zvuk!

 

 

Bilo da se budite uz njega ujutru ili želite da blagim sjajem osvetlite vašu dnevnu sobu, elegantan dizajn zvučnika besprekorno se uklapa u vaš dom. Ima bazu u mineralno srebrnoj boji sa satenskom završnom obradom i podnožjem od tkanine. Suptilni dizajn, glatka površina i visokokvalitetna završna obrada metala učiniće da se LSPX-S3 bez napora uklopi u bilo koju prostoriju.

 

 

Režim svetlosti novog zvučnika napraviće posebno prijatnu atmosferu u vašem domu, budući da pruža suptilno osvetljenje koje treperi poput sveće, čineći ga dodatnim izvorom svetlosti za svakodnevnu upotrebu ili kao opuštajuće noćno svetlo. Takođe ovaj uređaj pruža mogućnost sinhronizacije svetla sa zvukom koje se odražava pulsiranjem svetla u ritmu muzike! LSPX-S3 ima četiri različita načina osvetljenja i čak 32 nivoa osvetljenosti koje možete prilagoditi raspoloženju jednostavnim prevlačenjem senzora na dodir.

Zvučnik LSPX-S3 ima ugrađeni mikrofon, tako da možete da preuzimate pozive bilo gde u kući, što rad od kuće čini još ugodnijim iskustvom.

 

 

LSPX-S3 je mali i kompaktan, sa do 8 sati trajanja baterije i USB punjenjem tako da ga možete poneti gde god krenete i obasjati bilo koju sobu nežnom svetlošću sveća,, muzikom i atmosferom. Sony LSPX-S3 stakleni zvučnik biće dostupan od avgusta 2021. godine po ceni od oko 350 evra.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Sony

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije