7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Louis Vuitton Horizon Light Up zvučnik je savršen spoj vrhunske tehnologije i luksuznog dizajna!

IZDVAJAMO

 

Proširujući svoju Horizon liniju bežičnih audio uređaja, luksuzna francuska kuća Louis Vuitton predstavila je novi Bluetooth zvučnik koji koristi vrhunsku tehnologiju u kombinaciji sa dodatnim elementima dizajna i rasvete.

 

 

Horizon Light Up zvučnik koji je savršen za putovanja, inspiraciju crpi iz Louis Vuitton Toupie torbice u obliku čigre koju je dizajnirao Nicolas Ghesquière. Dizajn je u potpunosti prekriven uzorkom kultnog LV monograma francuske modne kuće, dok je „Louis Vuitton“ ispis otisnut duž oboda. Uređaj izgleda uglađeno i elegantno iz svakog ugla što ga čini estetski savršenim komadom tehnologije!

 

 

Jednom uključen, zvučnik vibrira u ritmu muzike dok prikazuje dinamično poigravanje svetlosti u različitim nijansama. Gornji prsten opremljen je LED osvetljenjem u sedam različitih koordinisanih boja. U zavisnosti od toga da li je uređaj položen na postolju za punjenje ili na boku, Horizon Light Up zvučnik će puštati muziku opsega 360 stepeni ili u određenom smeru. Kompatibilan sa Apple AirPlay 2 i QPlay putem WiFi konekcije, Horizon Light Up se takođe može upariti sa drugim zvučnicima za veće prostore.

 

 

Horizon Light Up bežični zvučnik sa potpisom luksuznog brenda Louis Vuitton biće dostupan širom sveta od 30. jula.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Louis Vuitton

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije