13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
09.12.2022.

Nova kolekcija Bojane Ugrešić vodi nas na putovanje ka samospoznaji!

IZDVAJAMO

Kroz ličnu priču suptilno ispričanu u 12 poglavlja, nova kolekcija Bojane Ugrešić ispisana je odevnim komadima u formi mape koja nas, kroz segmente uma, tela i duše, vodi na putovanje ka samospoznaji. 

 

 

Nova kolekcija simboličnog naziva „Know Yourself”, odiše ženstvenošću, ležernošću i odvažnošću i poseduje raznolike, kako elegantne, tako i basic odevne komade spremne za nošenje u svakoj prilici, dok udoban i moderan izgled komada daje novu svežinu celokupnoj estetici. Ono po čemu je „Know Yourself” kolekcija takođe prepoznatljiva su lakoća, mekoća i kvalitet tkanina, a pre svega čiste i sofisticirane forme. Svaki komad koji dolazi iz ateljea izrađen je po meri, a svaki detalj je dizajniran sa posebnom pažnjom, poput logo dugmića, dugmadi za manžetne, i forme plisea uz implementaciju logoa u najnosivijim delovima kolekcije.

 

 

Prožeta gemotrijom, scenografijom koja simbolično ima momenat ogledala, kroz oblike i formu, „Know Yourself” kolekcija prati duh vremena i potrebu za jednoštavnošću i stilizovanom elegancijom koja daje prizvuk svežine i godine koja je pred nama.

U galeriji ispod uživajte u novoj kolekciji domaće dizajnerke Bojane Ugrešić i u njenoj ličnoj priči od 12 odlomaka koja na jedinstven način može postati i vaša.

 

 

PR&Foto: Bojana Ugrešić

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije