29.2 C
Belgrade
31.7 C
Zagreb
30 C
Sarajevo
26.06.2022.

Novi aparat za kafu pretvara vaš omiljeni jutarnji napitak u nauku visoke tehnologije!

IZDVAJAMO

 

Bariste i zaljubljenici u kafu ne prestaju da bruje o novom aparatu za kapsula kafu poznatijem kao Morning Machine čiji dizajn potpisuje kompanija Morning iz Singapura. 

 

 

Kombinujući pogodnost kafe u kapsulama sa preciznim kontrolama odobrenih od strane vrhunskih barista, Morning Machine donosi savršenu šoljicu kafe jednim dodirom ekrana.  Ovaj novi aparat opremljen je sa toliko funkcija i uređaja da ćete se zapitati kako ste ikada mogli da pomislite da je priprema kafe jednostavna poput mešanja granula kafe i vode.

 

 

Prefinjene karakteristike uključuju profil za pritisak koji kontroliše pritisak vode za različite ukuse i ugrađenu vagu koja osigurava savršen odnos espresa i mleka. Morning Machine takođe ima dva termička senzora koji vam omogućavaju da podesite temperaturu pripreme da biste proizveli arome u kafi koje inače ne biste mogli naći bilo gde. Ugrađeni vodomer upozorava kada je voda previše mineralna, a automatizovani ciklus vrši čišćenje aparata umesto vas.

 

 

Morning Machine takođe ima ugrađeni Wi-Fi koji mu omogućava povezivanje sa aplikacijom ispunjenom receptima koje su razvile vrhunski poznavaoci kafe kako biste u svom domu uživali u istom kvalitetu kafe kao u omiljenoj kafeteriji.

 

 

Dizajniran za uživaoce kafe koji žele da dobiju najkonzistentniju, nijansiranu šolju kafe, Morning Machine aparat dolazi sa deset podrazumevanih recepata, kao što su „Bloom & Brew“ – njihov originalni espreso, zatim recepti za produžene kafe, filter kafe, pa čak i za „Kyoto Style Slow Drip“ kafu.

 

 

Kompaktnog dizajna koji staje i u najmanju kuhinju, Morning Machine aparat za kafu i kompatibilan je sa Nespresso OriginalLine kapsulama. Dostupan je u crnoj i beloj boji, ovaj vrhunski aparat za kafu sada možete naručiti na zvaničnom Morning sajtu po ceni od 379 dolara.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Morning

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije