35.2 C
Belgrade
34.2 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Louis Vuitton „Les Extraits“ kolekcija parfema – Ultimativni luksuz u spektakularnoj bočici!

IZDVAJAMO

 

Glavni parfimer modne kuće Louis Vuitton, Jacques Cavallier Belletrud, formulisao je pet mirisa koji su deo nove „Les Extraits“ mirisne kolekcije, a ujedno i jedno od najiščekivanijih parfemskih izdanja ove godine! 

 

 

Iako je ovo ultimativna verzija luksuza u parfemima, sa novom kolekcijom Jacques Cavallier Belletrud želeo je da ponovo osmisli parfeme napravljene isključivo od ekstrakata. Tako se „Cosmic Cloud“ može pohvaliti puderastom i voćnom aromom mošusa sa notama bergamota, dok „Dancing Blossom“ donosi cvetni miris arapskog jasmina, majske ruže, osmantusa i indijske tuberoze. „Rhapsody“ sadrži cvetne note istaknute svežinom yerba mate čaja i đurđevka; „Stellar Times“ je duboki, drvenasti parfem sa primesom cveta narandže, dok se parfem „Symphony“ može pohvaliti svežom koricom đumbira sa bergamotom i grejpfrutom.

 

 

Za ove izuzetne mirisne kompozicije bilo je neophodno osmisliti odgovarajuću ambalažu koja će uspeti da isprati upečatljive i nezaboravne mirise, čineći svaku jedinstvenim umetničkim delom. Za dizajn bočica svojih novih mirisa, Louis Vuitton je angažovao arhitektu Frenka Gerija koji potpisuje dizajn nekih od najspektakularnijih građevina na svetu, od Gugenhajm muzeja u Bilbau do Louis Vuitton Foundation muzeja u Parizu. Svaka bočica dolazi u kompletu sa trodimenzionalnim srebrnim poklopcem fluidnog dizajna.

Louis Vuitton „Les Extraits“ kolekcija parfema biće dostupna u ekskluzivnim prodavnicama od 7. oktobra.

 

 

 

Piše: Miona Todorvić

Foto: Louis Vuitton

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije