11.8 C
Belgrade
13 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
04.10.2022.

Izgubite se u lavirintu letnjih nijansi uz novu MAC liniju šminke!

IZDVAJAMO

 

Ovog leta dozvolite da obilje zabavnih i živopisnih nijansi iz nove MAC Botanic Panic kolekcije probudi u vama makeup umetnika i inspiriše vas da napravite svoj najlepši beauty izgled ikada!

 

 

Od MAC Cosmetics beauty brenda stiže nam nova limitirana kolekcija inspirisana bujnim letnjim vrtovima čije sezonske nijanse deluju kao inspiracija za stvaranje širokog spektra letnjeg makeup izgleda!

Bilo da ovog leta želite da osvežite svoju dnevnu ili večernju šminku, ova ograničena serija donosi živopisne nijanse i moderne tonove za oči, usne i obraze! MAC Botanic Panic kolekcija ruževa inspirisana je cvećem i donosi pet ružičastih, ljubičastih i crvenih nijansi, uključujući kultnu Ruby Woo. Pored ruževa tu je i Skinfinish highlighter u dve prelepe nijanse, kao i paleta senki za oči sa 12 očaravajućih nijansi, poput plavih, žutih, zelenih, ljubičastih, koralnih, svetlucavih zlatnih i ružičastih tonova. Kolekciju prati i prelepa ambalaža prekrivena cvetnim akvarelima koja će posebno obradovati strastvene beauty kolekcionare!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: MAC

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije