19 C
Belgrade
17.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.05.2022.

Charme kolekcija baštenskog nameštaja je kao stvorena za uživanje u letnjem danu!

IZDVAJAMO

 

Čuveni italijanski brend baštenskog nameštaja Roberti svakom novom kolekcijom donosi nam prepoznatljivi italijanski stil i majstorsku ručnu izradu u kombinaciji sa inovativnim rešenjima koji čine njihove komade nameštaja tako posebnim! 

 

 

Nova kolekcija po imenu Charme, čiji dizajn potpisuje Antonio De Marco, donosi inovativnu eleganciju, lagani i obavijajući dizajn, dok tkani konopac, kao ključni element na naslonima, od ovih komada stvara kutak za uživanje u trenucima opuštanja.

 

 

Tkani konopac koji se koristi u dizajnu nameštaja naglašava naslone stolica, fotelja, stolica za ljuljanje i sofe, dok se geometrija stvorena različitim vrstama tkanja i napetost materijala prilagođavaju vašem telu nudeći neverovatan osećaj udobnosti.

 

 

Charme kolekcija uključuje nekoliko opcija za sedenje i dva stola sa mermernim pločama, zajedno sa trpezarijskim stolom u punoj veličini i stolicama za vrhunsku zabavu na otvorenom. Iako je zamišljen za uređenje terasa i dvorišta, Charme nameštaj podjednako dobro izgleda u zatvorenom prostoru! Ovaj inovatiovni baštenski nameštaj dostupan je u toploj bronzanoj boji ili klasičnoj beloj boji, što mu omogućava da se sa lakoćom uklopi u svaki eksterijer i enterijer!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: robertirattan.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije