6 C
Belgrade
5.6 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
05.12.2022.

Nike slavi globalno jedinstvo sporta poznatim siluetama u novoj paleti boja!

IZDVAJAMO

 

U susret Olimpijskim igrama u Tokiju, Nike je predstavio svoju kolekciju sportske obuće u potpuno novoj paleti boja pod nazivom „Rawdacious“, posebno dizajnirane u slavu „globalnog jedinstva sporta“ koje ova manifestacija upravo i predstavlja!

 

 

Vođeni idejom da boje imaju sposobnost da istovremeno stvore i reakciju i refleksiju, dizajnirajući ovogodišnju paletu, Nike je imao holistički pristup bojama kako bi pomoću njih najbolje predstavio trenutak u vremenu. Uključujući sve siluete, od Nike Running i Nike SB do Nike Basketball i Nike Global Football patika, ova kolekcija donosi sportsku obuću u živopisnim tonovima i akcentima na njihove tehničke komponente.

 

 

Svaki par patika koristi belu boju kao osnovni ton koji simbolizuje jedinstvo, jer sadrži sve nijanse unutar spektra vidljive svetlosti. Nijanse ružičaste, narandžaste i crvene pojavljuju se na svakoj silueti, posebno postavljene da naglase prepoznatljive Nike tehnologije poput Zoom Air i React pene. Iz kolekcije su se izdvojili modeli poput Air Zoom Alphafli NEXT%, ZoomX Vaporfly NEXT% 2 i FlyEase iteracija Air Zoom Pegasus 38 patike.

 

 

Nike SB modeli poput Nijah Huston's SB Nijah Free 2, SB Janoski Slip-On i SB Bruin razlikuju se od ostalih sportskih modela koristeći žućkasto-zlatnu nijansu kao svoj primarni ton. Košarkaške patike, sprinterice i kopačke takođe su uključene u ovu sjajnu Olimpijsku kolekciju.

Odabrani stilovi iz Nike „Rawdacious“ kolekcije pojaviće se na Nike online prodavnici tokom leta, a neke od njih će biti moguće kupiti i tokom Olimpijskih igara u Tokiju.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Nike

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije