13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Nova Jacquemus kolekcija donosi prelepe komade u instagramičnoj paleti boja!

IZDVAJAMO

 

Nakon svojih veličanstvenih revija u poljima lavande i pšenice, jedan od omiljenih francuskih kreatora nove generacije Simon Porte Jacquemus predstavio je svoju dugo očekivanu kolekciju za jesen/zimu 2021., ali ovoga puta u ništa manje impresivnom ambijentu – unutar ogromnog color-block šatora! 

 

 

Neposredno pre početka revije, dizajner je izjavio da je povodom predstavljanja nove kolekcije želeo da okupi ljude unutar velikog šatora i da zajedno sa njima podeli taj modni trenutak, fokusirajući se na odeću, siluete, boje, tkanine, detalje i energiju modela.

 

 

Scenografija za reviju je minimalistička i smela, i stvara apstraktnu umetničku planinu koja je poslužila kao inspiracija za kolekciju simboličnog naziva „La Montagne“. Ženski i muški modeli defilovali su scenom u odeći jarkih i upečatljivih boja, tekstura i silueta! Komadi poput puf jakni, kratkih topova, asimetričnih suknji i haljina, dukseva i pulovera sa patentnom kopčom dominirali su kolekcijom. Tu su i nezaobilazni aksesoari u vidu oversized i minijaturnih torbi, dok je obuća bila inspirisana udobnošću pre svega!

 

 

Ono što je svakako privuklo najviše pažnje je neverovatna paleta boja kojom je dizajner napravio čitav krug oko spektra, a sigurni smo da će predstojeće sezone kombinacije poput ružičasto-crvene i ljubičasto-narandžaste ne samo Instagram, već i izloge poznatih highstreet brendova!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Jacquemus

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije