15.4 C
Belgrade
13.5 C
Zagreb
16.6 C
Sarajevo
28.05.2022.

Otkrijte skrivenu lepotu Majorke u zavodljivom butik hotelu sa pet zvezdica!

IZDVAJAMO

 

U šarmantnom kamenom selu Santani na jugoistoku Majorke, nalazi se prelepi letnjikovac iz 17. veka preuređen u veličanstveni butik hotel koji zrači svojom istorijskom harizmom i privlači posetioce rustičnim enterijerom i veličanstvenim  vrtovima koji ga okružuju.

 

 

Hotel koji ponosno nosi titulu raja arhitekture, dizajna i savremene umetnosti, Can Ferrereta donosi luksuz u jednom od najskrivenijih i najlepših mesta na Majorci. Can Ferrereta sastoji se od tri zgrade koje su obnovljene kako bi se sačuvalo nasleđe Majorke, dok sofisticirana jednostavnost i savremena udobnost unose mir u raskošne prostorije nekadašnje porodične kuće.

 

 

Tim renomiranih arhitekata i dizajnera enterijera uložio je veliki trud u obnavljanje ove vile iz 17. veka kako bi ispoštovao njenu izvornu strukturu. Uspeli su da povrate njen rustikalni karakter zadržavajući originalne karakteristike poput kamenih lukova, drvenih greda i zlatnog kamena karakterističnog za Santani. Kao rezultat njihovih originalnih arhitektonskih rešenja, individualnog dizajna i savremene umetnosti, svaki apartman je jedinstven, a njihovi visoki plafoni i blistava prirodna svetlost čine ih posebno prostranim i svetlim. Pojedine sobe imaju sopstvenu terasu ili privatni vrt, s pogledom na bazen ili tradicionalno uređene majorkanske vrtove.

 

 

Sobe su opremljene elegantnim krevetima sa baldahinom u kombinaciji sa nameštajem u umirujućim tonovim, dok pažljivo uređena kolekcija lokalne i španske umetnosti krasi zidove i police dajući rustičnom enterijeru jednu prefinjenu notu. Can Ferrereta se takođe može pohvaliti prelepo uređenim bazenom sa barom, kao i luksuznim „Sa Calma“ spa centrom sa bazenom, hamamom i saunom koji su kao stvoreni za uživanje.

 

 

U sklopu hotela se takođe nalaze se dva minimalistička restorana mediteranske kuhinje, „Ocre“ i „La Fresca“ koji služe lokalna sezonska jela pripremljena od svežih kvalitetnih proizvoda, i takođe nude mogućnost uživanja u večeri pod zvezdanim nebom na svojim prelepo uređenim terasama. Za sve koji žele da ostanu aktivni i u formi čak i tokom odmora, hotel nudi jutarnje časove joge pored bazena, kao i treninge u moderno opremljenoj teretani.

 

 

Savršena lokacija hotela Can Ferrereta daje vam mogućnost da istražite šarmantno primorsko selo Santani, mali delić autentične Majorke na jugoistočnoj obali ostrva sa skrivenim uvalama i plažama kao iz snova!

Za više informacija, posetite zvanični sajt Can Ferrereta hotela.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Can Ferreta

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije