35.2 C
Belgrade
34.2 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Zelena sofa – komad nameštaja sa stavom koji transformiše svaku prostoriju!

IZDVAJAMO

 

Vreme kada su sofe rađene isključivo radi funkcije i udobnosti je prošlost – sada se dizajneri sve više fokusiraju na stilski i estetski izgled ovog omiljenog komada nameštaja, što se uglavnom ogleda kroz primenu smelih izbora kada su dizajn i boje u pitanju.

 

 

Jedan od glavnih trendova nameštaja za leto 2021. je upravo „statement” sofa koja se posebno ističe ekskluzivnim, smelim dizajnom i jedinstvenom sposobnošću da naglasi bilo koju vrstu enterijera. Ukoliko se odlučite za „statement” sofu koja će dodati malo boje neutralnom prostoru, tonovi inspirisani prirodom uvek su dobra opcija.

 

 

Zelenu boju često povezujemo sa spokojstvom koje osećamo dok smo u prirodi, što je čini idealnom nijansom za stvaranje opuštajuće atmosfere kod kuće, a zbog svog središnjeg mesta u spektru boja, naše oči ne zahtevaju posebno prilagođavanje kada dođu u kontakt sa zelenim komadom nameštaja. Upravo zato je zelena sofa odličan način da unesete deo prirode u svoj dom, posebno ukoliko nemate dara za uzgajanje zelenih sobnih biljaka.

 

 

Raznolikost zelenih nijansi i oblika koje trenutno nude renomirani proizvođači nameštaja  daje vam veliku mogućnost izbora – bilo da želite modernu i udobnu sofu u sofisticiranoj smaragdnoj boji ili retro inspirisan dizajn u modernom maslinasto zelenom tapacirungu!

 

 

Ukoliko vam se čini da je kupovina zelene sofe težak zadatak, posebno kada pred sobom imate ogroman izbor modela, materijala i nijansi, ne brinite! U nastavku vam donosimo pregršt inspiracije za uređenje doma ovim „statement” komadom nameštaja koji privlači sve poglede!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Pinterest

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije