6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Zara ima nove letnje komade u kojima ćete poželeti da plešete do jutra!

IZDVAJAMO

 

Leto je u gradu! Svrbe nas stopala! Pleše nam se do jutra! Zara pažljivo osluškuje naše želje i donosi nam prelepu kolekciju modnih komada kao stvorenih za zabave bez prestanka! 

 

 

Inspirisani najzanimljivijim novosezonskim trendovima, komadi iz nove Zarine kolekcije igraće glavnu ulogu u vašem sledećem velikom noćnom izlasku. Od satenskih jednobojnih haljina, suknji i topova sa šljokicama, do udobnih haljina jednostavnog kroja sa tankim bretelama koje laskaju vašoj silueti, uzbudljiva “A Midsummer Night's Dream” kolekcija donosi udobne i lagane komade u kojima ćete se opustiti i dobro provesti sa prijateljima u gradu!

 

 

Bilo da li vam treba lagana cvetna haljina za dnevnu zabavu ili mala crna haljina za ples do jutra, uz Zarinu novu letnju kolekciju više nećete razmišljati o tome šta da obučete, a svoj outfit možete upotpuniti odgovarajućom obućom, torbicom i nakitom koji prati ovu uzbudljivu kolekciju!

 

 

Zara vam poručuje da budete fantastični ove sezone uz njihovu uzbudljivu A Midsummer Night's Dream kolekciju haljina i suknji posebno dizajniranih za letnje izlaske koja je sada dostupna za kupovinu online, kao i u odabranim Zara prodavnicama!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije