14.6 C
Belgrade
12.7 C
Zagreb
12.7 C
Sarajevo
28.05.2022.

Vanilla Diorama – Miris inspirisan misterioznim francuskim dezertom!

IZDVAJAMO

 

Novo remek delo parfimera francuske modne kuće, Vanilla Diorama, odaje počast  jednoj od omiljenih poslastica modnog kreatora Christiana Diora! 

Inspirisan zanosnom vanilom, Francois Demachy sastavio je udoban i zavodljiv miris, istovremeno bogat i prožet svežinom, poput olfaktornog portreta istinskog savršenstva ovog egzotičnog začina koji je jedan od glavnih sastojaka Diorama Gourmand kolača.  Posebno napravljen za francuskog dizajnera, ovaj misteriozni kolač nastao je u poznatom pariskom restoranu Maxim's, a njegov recept je i dan danas dalje velika tajna.

 

 

Topao i raskošan, miris Vanilla Diorama dočarava plemenitost vanile sa Madagaskara, a  njegovoj toploj, intenzivnoj noti sa akcentima ruma i pačulija suprotstavljene su sveže citrusne note i naglašene gustom kakao notom. Boja novog Dior parfema je zlatna sa jantarnim tonovima, topla i dragocena poput vanile sa Madagaskara.

Intenzivan i prepun kontrasta, miris Vanilla Diorama predstavlja punu, obavijajuću senzaciju pojačanu izvanrednom svežinom koja budi ukusne uspomene.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dior

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije