35.2 C
Belgrade
34.2 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Bang & Olufsen x Berluti saradnja je više od vrhunskog audio iskustva!

IZDVAJAMO

 

Živimo u vremenu kada su svet tehnologije i mode neraskidivo povezani i u kojem su pametni uređaji deo našeg identiteta, baš poput odeće i modnih aksesoara.

 

 

U poslednje vreme sve više viđamo neke od naših omiljenih tehnoloških brendova kako neočekivano, ali sigurno koračaju modnim stazama, bilo kroz prirodu dizajna ili kroz saradnju sa modnim kućama. Luksuzni danski audio brend Bang & Olufsen veoma dobro razume tu neraskidivu vezu, a njihova najnovija saradnja sa prestižnim proizvođačem kože Berluti je dokaz kako pametni uređaji mogu izgledati luksuzno kombinujući tradicionalno  umeće zanatske izrade i visoke audio tehnologije.

 

 

Berluti i Bang & Olufsen saradnja odaje priznanje nasleđu i zanatskim veštinama, spajajući neke od najpoznatijih proizvoda kompanije Bang & Olufsen sa Berluti amblematičnom venecijanskom kožom i ručnim radom kako bi predstavili šest jedinstvenih komada koji prate vaš stil života. Rezultat je spoj zvuka sa B&O potpisom, vanvremenskog dizajna i nenadmašne stručnosti za kožu gde je izrada na najvišem novou, a forma i funkcija idu ruku pod ruku.

 

 

Savršeni za gradske putnike i digitalne nomade, Beosound A1 2nd gen Berluti Edition zvučnik, Beoplay H95 Berluti Edition bežične slušalice i Berluti’s Sound Pouch torbica idealni su za nošenje u pokretu, upotpunjeni Beosound Balance Berluti Edition Bluetooth zvučnikom. Dva izuzetna kućna proizvoda napravljena po narudžbi, Beovision Harmony kućni bioskop i Beolab 90 stereo zvučnik, zaokružuju kolekciju koja dopunjuje postojeći izbor predmeta za dom kompanije Berluti, ulazeći dublje u tehnološku ponudu brenda.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Bang&Olufsen

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije