36.8 C
Belgrade
35.5 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Ovo su najlepši cvetni trendovi za leto 2021!

IZDVAJAMO

 

Poznato je da je sveže cveće izvor radosti u svakom domu i da pozitivno utiče na naše raspoloženje, a kako je cvetna sezona u punom jeku, vreme je da svoj enterijer oplemenite novim cvetnim trendovima! 

 

 

Žuto cveće

Naglašene boje, posebno jarko žute, vladaju letnjim floralnim trendom, što ni ne čudi budući da je upravo Illuminating Yellow proglašena za Pantone boju godine. Ranunkula, suncokret, gerber i dalija u nijansama žute koje će sa sigurnošću uneti sunce u vaš dom!

 

 

Egzotično cveće

Potraga za tropskim cvećem u porastu je ove godine, budući da su ljudi željni putovanja i egzotičnih destinacija i stoga žele da od svog doma stvore savršenu oazu za odmor!  Egzotično cveće poput protee, helikonije, antirijuma, i ljubičaste kale idealno je za toplije mesece!

 

Umirujuće i opuštajuće cveće 

Cvetovi kamilice i lavande ne samo da opuštaju i poboljšavaju raspoloženje, već su i veoma dekorativni i funkcionalni, izgledaju divlje i letnje, i mirišu neverovatno!

 

 

 

Suva trava i cveće:

Prošle godine kupovina pampas trave doživela je svoj vrhunac, a čini se da je ovaj home decor trend opstaje i ove letnje sezone. Floristi preporučuju da ih stilizujete uz travu zečjeg repa, lavandu i listovima suve palme!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Pinterest

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije