13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Dugo stojite na poslu?! Imamo pravo rešenje za vas!

IZDVAJAMO

Ukoliko tokom letnjih meseci na radnom mestu provodite duge sate u stojećem položaju ne samo da rizikujete da dobijete bolove u stopalima, plikove i žuljeve, već usled visokih temperatura često može doći i do oticanja nogu, gležnjeva i stopala koje nas umnogome može ometati u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. 

Ali da li ste znali da zapravo nije dugo stajanje ono što uzrokuje bolove u stopalima, već obuća koju nosite? Naša stopala su dizajnirana tako da izdrže težinu celog tela i mogu da podnesu velika opterećenja, dokle god imate najbolju anatomsku obuću koja može odgovoriti ovom izazovu.

Radna obuća mora da pruži dovoljnu podršku i amortizaciju na pravim mestima kako bi sprečila razvijanje bolova, žuljeve, oticanje stopala i druga bolna stanja, ali istovremeno mora biti dovoljno mekana i udobna da zaboravimo da je nosimo i da nikada ne moramo da se bavimo rešavanju pomenutih problema. Pored udobnosti, poželjno je i da obuća bude privlačnog i modernog dizajna kako bi se lepo uklopila u uniformu ili radnu odeću.

 

Za sve one čiji radni dan podrazumeva dugo stajanje, poput medicinskog osoblja, stomatologa, prodavaca, frizera, kuvara, posebno u danima leta kada je obavljanje ovakvih poslova sve teže, postoji rešenje u vidu udobne ortopedske obuće koje će sprečiti ili bar ublažiti nelagodnost izazvanu dugim stajanjem, a istovremeno vas učiniti još produktivnijim!

 

 

Klompe i papuče domaćeg brenda Biancomolina transformišu svakodnevicu žena i mučkaraca koji su prinuđeni da svoje radno vreme aktivno provedu na nogama. Njihovi inovativni patenti u vidu federa i vazdušnog đona daju potporu i udobnost koja je neophodna vašim stopalima kad ste ceo dan na nogama. Gornjište Biancomolina obuće izrađeno je od kože i prijatnih prozračnih materijala koji dozvoljavaju vašim stopalima da dišu i smanjuju mogućnost znojenja, čak i tokom najvećih vrućina.

Takođe, važno je spomenuti da njihovi modeli dolaze u velikom spektru boja i dezena, tako da nikada nećete morati da dođete u situaciju da žrtvujete lični stil zarad udobnosti koja vam je neophodna.

 

 

Biancomolina patentirani dizajn, u kombinaciji sa prirodnim materijalima izrade, osnažuje vaša stopala da izdrže duge radne smene provedene na nogama, bez ikakvih bolova i neprijatnosti, čineći da se na kraju svakog dana osećate zdravije i zahvalnije.

Ukoliko još uvek niste pronašli adekvatnu obuću koja će vam olakšati celodnevno stajanje na poslu, posetite Biancomolina online prodavnicu i odaberite svoj savršen par za koji smo sigurni da će u potpunosti ispuniti vaša očekivanja!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Imaginarijum magazin

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije