6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Upoznajte OPUS SoundBed™ – emocionalnu fitnes platformu za vrhunsko opuštanje!

IZDVAJAMO

 

OPUS je nova wellness kompanija koja je nedavno predstavila svoj vodeći proizvod pod imenom Opus SoundBed™ koji kombinuje modernu tehnologiju sa dokazanim isceliteljskim praksama, a kako bi osnažio ljude da rade na sebi i svom blagostanju. 

 

 

Budući da su zvuk i dodir dva čula koja su potpuno potcenjena kada se govori o našem emocionalnom blagostanju, Opus Soundbed™ bi lako mogao da preokrene igru na novom tržištu wellness tehnologije.

Opus Soundbed™, čiji dizajn potpisuje Yves Behar, koristi vibroakustičnu tehnologiju za isporuku niskofrekventnih vibracija po čitavom telu, što korisnike brzo oslobađa stresa i postaje mesto duboke opuštenosti, fokusa i duševnog mira.

 

 

Opus Soundbed™ je u osnovi povezan sa dugotrajnom praksom zvučne terapije, ali je umesto toga oblikovan u dizajnerski napredniji proizvod koji se savršeno uklapa uz postojeće moderne wellness tehnologije, poput Bluetooth fitnes uređaja. Modularnog i futurističkog dizajna, ovaj zvučni krevet napravljen je iz niza trouglastih nosača koji se preklapaju ka unutra i transformišu u kompaktni, heksagonalni oblik kada želite da ga odložite nakon upotrebe.

Kada se krevet potpuno otvori, ima za cilj da korisnicima pruži multisenzorno iskustvo kod kuće koje ublažava fizičku napetost, obnavlja nervni sistem i puni telo novom energijom. Vibracije celog tela i prostorni zvuk pružaju inovativni pristup terapiji i lečenju, pomažući telu da smanji stres i oslobodi hormone povezane sa srećom i euforijom.

 

 

Celokupno iskustvo pokreće aplikacija Opus Journeys™ koja korisnicima omogućava da postave lične ciljeve, aktiviraju terapijske sesije, pa čak i da se prijave za događaje na terapiju na daljinu, kao i događaje uživo sa vodećim stručnjacima iz sveta wellnessa.

Iako su rezervacije već sada dostupne putem Opus zvaničnog sajta, Soundbed™ će početi sa isporukom tek početkom 2022. godine i to po ceni od 1.999 dolara!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Opus™

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije