13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Zara ima novu kolekciju parfema koji mirišu na nezaboravno leto!

IZDVAJAMO

 

Nakon što je na proleće predstavila svoju Rain kolekciju parfema, planetarno popularni highstreet brend Zara, u saradnji sa čuvenom britanskom parfimerkom Jo Malone, donosi nam četiri nova mirisa kao deo Zara Blossom kolekcije.

 

 

Parfemi dolaze u prelepim bočicama obojenih u skladu sa mirisnim notama koje su pretežno cvetne, prozračne i lagane.Prvi parfem iz Blossom linije, White Flower Posy otvara se zelenom i narandžastom mandarinom, sa nerolijem, jasminom u srcu, dok donje note odišu karakterističnim mošusom i amberom. Cerise Peonies je još jedna nežna cvetna kompozicija koja uključuje akorde ružičastog bibera, belog božura i bergamota, sa bazom mošusa i drvenih nota.

 

 

Mandarina i grejpfrut u Waterfalls Brume parfemu inferiorni su u odnosu na note magnolije i jasmina sa mošusnom bazom, dok nam Spring Blossom Cascade donosi kombinaciju je ilang ilanga i orlovih noktiju, dopunjenu sandalovinom, božurom i bergamotom.

 

 

Četiri nova letnja mirisa iz Zara Blossom kolekcije dostupna su u obliku parfemske vode u bočicama od 90 ml (25,95 EUR) i u mini bočici od 10 ml (5,95 EUR). Parfemi su dostupni na zvaničnoj Zara online prodavnici, kao i u odabranim Zara prodavnicama.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije