35.2 C
Belgrade
34.2 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Otkrili smo novi omiljeni brend pletenih torbica i želimo svaki komad!

IZDVAJAMO

 

Pletene torbe su jedan od modnih trendova zbog kojih jedva čekamo leto, a ove sezone pletene torbe i korpice dolaze u različitim veličinama i modelima – od velikih formata za plažu do mini klač torbica idealnih za letnje izlaske!

U potrazi za jedinstvenim pletenim torbicama, otkrili smo brazilski brend Serpui koji nas je osvojio svojim prelepim komadima od prirodnih materijala koji dolaze u raznovrsnim letnjim motivima i oblicima! 

 

 

Serpui eklektična kolekcija za leto 2021. sadrži razigrane oblike u živopisnim bojama koji su insprisani morskim svetom, egzotičnom florom i faunom i drugim letnjim motivima, dok završni detalji i ukrasi samo svedoče o kompleksnosti i lepoti veštine pletenja.

 

 

Iza ovog brenda stoji dizajnerka Serpui Marie, rođena u Sao Paulu i odrasla usred brazilskih tropskih vrtova, cveća i egzotičnih ptica, što je doprinelo razvoju njene neverovatne kreativnosti i umetničkog pravca. Serpui torbice predstavljaju njenu viziju stvaranja: mešavinu prirodnih materijala i komada otkrivenih na lokalnim pijacama koji se potom kombinuju sa sofisticiranim elementima stila. Svaka tašna kreirana je u njenom zanatskom ateljeu, a iz ljubavi prema ukrašavanju i mešanju boja, dizajnerka stvara ono što ona naziva umetnošću nošenja, ujedno poštujući životnu sredinu.

 

 

U njenim kolekcijama naći ćete ekskluzivne dizajne sa sofisticiranim materijalama poput sedefa, Svarowski kristala i ručno izrađenih vezova. Svaka sezona nudi najlepšu i najnoviju paletu boja i izvrsnu završnu obradu, a na Serpui zvaničnom sajtu možete pogledati sve komade iz najnovije kolekcije koje bismo voleli da nosimo ovog leta!

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Serpui

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije