13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Pripremite svoje omiljene letnje poslastice uz prvi Zara Home set za torte i kolače!

IZDVAJAMO

 

U saradnji sa poznatim francuskim poslastičarom Sederikom Groleom, Zara Home nedavno je predstavila svoju prvu kolekciju poslastičarskog pribora i alata za pripremu torti i kolača.

 

 

Kao glavni poslastičar u pariskom „Meurice“ hotelu od 2012. godine, Grole je tokom svoje karijere dobio brojna priznanja, a njegov stil karakteriše pre svega njegova jedinstvena ličnost! Oživljavajući porodične recepte i dajući im lični pečat, Grole priprema dezerte inspirisane prirodom koji su ga učinili jednim od najboljih poslastičara na svetu i postavili zlatni standard u svetu poslastičarstva. Poznat kao perfekcionista, kuvar je zajedno sa španskim brendom dizajnirao 12 komada za pripremu slatkih đakonija sa fokusom na praktičnost.

 

 

Odevena u mat crnu sa zlatnim akcentima, linija alata za pripremu torti i kolača uključuje varjaču, silikonsku spatulu i ručnu mutilicu, kao i posude od nerđajućeg čelika i drvenu oklagiju. Od ostalih kuhinjskih dodataka, kolekcija takođe donosi avan i tučak, ljuštilicu, silikonsku četku za premazivanje, kao i prelep set od pet mernih kašika.

Kolekcija poslastičarskih alata Cédric Grolet x Zara Home sada je dostupna za kupovinu online kao i u odabranim Zara Home prodavnicama.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije