13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Prepustite se autentičnom doživljaju odmora u ovom boemskom hotelu na Mikonosu!

IZDVAJAMO

 

Za sve one koji ovog leta sebi žele da priušte više od običnog hotelskog iskustva, na samo nekoliko koraka od sela Agios Stefanos na Mikonosu, nalazi se luksuzni boemski hotel koji je savršeno skrovište za prepuštanje opuštenom ritmu mikonskog života.

 

 

Hotel Habitat Mikonos pleni autentičnošću i elegancijom koji su rezultat kombinacije jedinstvenog ugostiteljskog iskustva, prelepe egejske arhitekture, modernog dizajna i najnovije tehnologije kako biste u potpunosti uživali u svom odmoru.

 

 

Koncept dizajna hotela zasnovan je na neprimetnoj povezanosti unutrašnjih prostorija sa spoljnim okruženjem. Sofisticirana ideja da se luksuz i priroda spoje u savršenoj harmoniji, mešavina je tradicionalnog mikonskog i modernog boemskog stila. Dok vas čisti vazduh i toplina ovog mesta obuzimaju, vaš duh se obnavlja lepotom koja vas okružuje. Velike terase i balkoni omogućavaju gostima da se potpuno opuste i zaista urone u prelepi krajolik.

 

 

Sa svojih 17 apartmana Habitat Mykonos hotel predstavlja remek-delo dizajna sa svojim zemljanim tonovima, prirodnim materijalima i rustičnim drvenim detaljima, dok je sav nameštaj ručno izrađen i potpisuju ga poznati dizajneri iz celog sveta. Unutrašnja paleta boja apsolutno se podudara sa onim iz okolnih pejzaža, poštujući lokalnu arhitekturu i pružajući zen osećaj tokom svakog dana boravka. Svaki apartman je napravljen tako da možete postići mir i inspiraciju koju tražite.

 

 

Ovaj hotel osvaja ne samo svojim enterijerom već i panoramskim pogledom na svetlucavo tirkizno more od kojeg zastaje dah. Većina soba i apartmana izlazi na prelepe privatne terase opremljene velikim udobnim ležaljkama koje vam pružaju priliku da upijete toplo sunce i opustite se u svom privatnom bazenu ili hidromasažnoj kadi pod egejskim nebom. Habitat Mikonos hotel takođe ima i glavni bazen sa udobnim ležaljkama pokraj kojeg možete uživati u dobroj knjizi, ispijajući omiljeni koktel dok istovremeno upijate egejsko sunce i mikonsku kulturu življenja!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Habitat Mykonos

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije