12 C
Belgrade
15.8 C
Zagreb
10 C
Sarajevo
05.10.2022.

 Imaginarijum vodič za najudobnije morske kombinacije!

IZDVAJAMO

 

Zakazali ste putovanje, rezervisali let i smeštaj, napravili plan puta i sada sve što treba da uradite je da spakujete kofere.

 

Outfit za plažu #1

 

Ono što mnogima često predstavlja veliki izazov je kako se spakovati „lagano“ za letnji odmor, budući da se često dešava da na odmor ponesemo stvari koje uglavnom ostanu neraspakovane i nenošene! Iako se čini nemogućim, minimalno pakovanje za letnje putovanje je zapravo veoma lako. Pored osnovnih stvari za putovanje, samo treba spakovati odeću i akseosare koje možete nositi na više načina.

 

Outfit za šetnju #1

 

Verovatno je najteži deo pakovanja za putovanje odlučiti koju obuću poneti sa sobom, budući da ona zauzima najviše prostora u vašem prtljagu, ali ponekad nismo ni svesni koliko odabir prave obuće može da nam olakša samo putovanje, ali i boravak na odmoru.

Ukoliko ovog leta putujete na more i pored odlaska na plažu takođe planirate da malo bolje upoznate kulturu i istoriju mesta u kojem boravite, složićete se da je pešačenje najbolji način za istraživanje i fotografisanje lokalnih znamenitosti. Međutim, neudobna obuća može vas ometati u istraživanju vašeg odredišta, a svakako ne biste želeli da vam žuljevi, bolne i umorne noge pokvare zasluženi letnji odmor. Udobna stopala jesu srećna stopala, ali pored udobnosti važno je da obuća koju nosimo na odmor bude lepog i modernog dizajna kako bismo je kombinovali sa omiljenim letnjim komadima poput, kupaćih kostima, haljina, suknji i šortseva.

 

Outfit za plažu #2

Udobnost vs. estetika – ova modna nedoumica dugo je predstavljala izazov modno osvešćenih putnica koje priželjkuju da nove destinacije otkrivaju u maksimalno udobnoj obući, izrađenoj od prijatnih materijala, bez bojazni da će narušiti njihov autentičan, sa punom pažnjom izgrađen modni stil. Dilemi je konačno došao kraj, jer od sada, bilo da šetate plažom ili kaldrmisanim ulicama primorskog grada, moderna, udobna i sjajno dizajnirana Biancomolina obuća predstavlja onaj deo modnog mozaika koji će svaku odevnu kombinaciju učiniti još lepšom i zanimljivijom, dok će vam vaša stopala biti beskrajno zahvalna!

 

Outfit za šetnju #2

 

Biancomolina nudi veliki izbor visokokvalitetne i udobne letnje obuće ručno izrađene od mekane prirodne goveđe kože koja će učiniti da vaša stopala dišu na visokim temperaturama dok razgledate kameni primorski grad ili šetate romantičnom rivom.

 

Outfit za plažu #3

 

Kao stvorena za šetnju i lagane aktivnosti, Biancomolina originalna anatomska obuća vođena je udobnošću, ali i poslednjim modnim trendovima! Iako su uveliko prepoznatljivi po svojim jedinstvenim klompama, Biancomolina papuče su odlične za nošenje po toplom vremenu, a na raspolaganju vam je čitav spektar modela i stilova. Njihove papuče sa federima i vazdušnim đonom dolaze u velikom broju modernih opcija, boja i dezena koje će lako ispratiti svaki vaš outfit.

 

Outfit za šetnju #3

 

Gde god da putujete ovog leta, pronalaženje udobne, jednostavne i moderne obuće više neće predstavljati problem. Dakle, na vama je samo da odaberete destinaciju, nabavite omiljeni par Biancomolina obuće i, vođeni inspiracijom iz Imaginarijum vodiča napravite nekoliko najlepših letnjih kombinacija za svaki dan vašeg odmora!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Imaginarijum magazin

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije