13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Upoznajte pametni sat koji se puni svakim vašim pokretom! 

IZDVAJAMO

 

Pametni satovi sve više postaju naši svakodnevni pratioci zahvaljujući svojim praktičnim funckijama i prepoznatljivoj estetici, ali ukoliko želite da na svom zglobu imate nešto potpuno drugačije od svih pametnih satova na koje ste navikli, poželećete da isprobate Sequent Titanium Elektron! 

 

 

Preko 500 hiljada dolara sakupljenih za finansiranje ovog pametnog sata na Kickstarter platformi svedoči o impresivnom dizajnu i neverovatnim performasama Sequent Titanium Elektron sata! Sat je lagane konstrukcije zahvaljujući titanijumskoj izradi i ima minimalistički brojčanik koji se može pohvaliti dizajnom bez brojeva sa luminiscentnim indikatorima. Pored estetske privlačnosti i lepog dizajna, karakteristika koja izdvaja Sequent sat od konkurencije je njegova sposobnost samopunjenja.

 

 

Jedna od najvećih mana većine pametnih satova je upravo njihova baterija i činjenica da im je stalno potrebno dodatno punjenje. Sequent Titanium Elektron je uklonio ovaj problem na veoma praktičan i jedinstven način budući da je integrisan sa mikro-mehaničkom tehnologijom samopunjenja koja kretanje pretvara u snagu kako bi se eliminisala potreba za zamenom baterija ili noćnim punjenjem. Sequent sat na pametan način prikuplja mikro energiju zahvaljujući pokretu tela i oscilirajućoj težini kada započinje magija samopunjenja!

Ovaj novi koncept pruža gotovo beskonačnu autonomiju snage, pod uslovom da ga redovno nosite. Jednom kada se unutrašnja ćelija napajanja potpuno napuni, sat je u mogućnosti da bude u stanju pripravnosti duže od godinu dana.

 

 

Ovaj pametni sat takođe je dizajniran da praćenju zdravlja pruži sasvim novi izgled i osećaj. Praćenje aktivnosti je uvek vidljivo na zglobu, dok svoje svakodnevne ciljeve možete da podesite na iOS ili Android aplikaciji. Pored toga, sat nudi i režim vežbanja koji vam pomaže da pratite svoje sportske sesije. Nudeći sve vrste izvrsnih funkcija kao što su praćenje sna, očitavanje toplote, praćenje fizičkih aktivnosti i prikupljanje fizioloških podataka 24/7, teško je ne biti impresioniran Sequent Titanium Elektron pametnim satom.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Sequent World

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije