4.6 C
Belgrade
6.2 C
Zagreb
-0.1 C
Sarajevo
03.02.2023.

KIKO Milano Dolce Diva – Savršena kolekcija za vruće leto!

IZDVAJAMO

 

Prepoznaćete Dolce Diva ženu u trenu. Samouverena, zanosna i razigrana, oseća se dobro u svojoj koži. Zrači svojom pojavom i ima “ono nešto” zbog čega ljudi žele da je bolje upoznaju. Lepa je. Apsolutno, neodoljivo lepa.

 

 

Ove sezone, KIKO MILANO pretočio je tajnu italijanskih diva u letnju kolekciju koja odiše la dolce vita duhom. Večno privlačne crvene usne, oči uokvirene ajlajnerom i preplanuli ten – kolekcija sadrži sve što vam je potrebno da biste istakli divu u vama.

 

 

Nova kolekcija doprineće da zračite ovog leta, bilo da se opuštate na nekoj bajkovitoj plaži ili šetate vrelim gradskim asfaltom. Pod sloganom “probudite divu u sebi”, kreativni tim KIKO Milano vodio se idejom da niko ne treba da bira između glamurozne lepote i istinske zaštite od sunca. U letnjim mesecima fokus je na beauty proizvodima sa zaštitnim faktorom, pa evo prilike da bezbrižno nosite glamur pod suncem.

 

 

U pakovanja koja odišu retro šarmom, najpoznatiji make up eksperti spakovali su vodootporne formule sa SPF zaštitnim faktorom, svilenkaste teksture i dugotrajne, pigmentne boje zahvaljujući kojima ćete izgledaćeti zanosno u bilo kojoj situaciji.

 

 

Kolekciju Dolce Diva možete pronaći u prodavnicama KIKO Milano u šoping centrima Galerija, Ušće, Ada Mall i Delta Planet Niš, kao i u onlajn šopu fashionandfriends.com.

 

DOLCE DIVA EYESHADOW PALETTE – 02 SLEEK MAUVE
DOLCE DIVA WATERPROOF LIP LINER – 03 POSH ROSE
DOLCE DIVA AFTER SUN CREAM
DOLCE DIVA FRESH FEEL FOUNDATION SPF30 – 05 CARAMEL
DOLCE DIVA POWDER FOUNDATION SPF 50 UVA/UVB – 04 HONEY
DOLCE DIVA TWIST BRUSH WATERPROOF MASCARA

 

 

 

PR & Foto: KIKO Milano Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije