13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

LEGO x adidas Originals slave Superstar siluetu jedinstvenim kolekcionarskim primerkom!

IZDVAJAMO

 

Nakon što su predstavili UltraBoost DNA hibridnu patiku sa ugrađenim LEGO pločicama koje možete prilagođavati svom outfitu zahvaljujući raznobojnim kockicama, nemački sportski gigant i danski proizvođač igračaka ponovo su udružili snage kako bi zajedničke fanove obradovali jedinstvenim primerkom Superstar siluete! 

 

 

Pored novog nosivog modela patika, po prvi put adidas i LEGO dizajnirali su Superstar siluetu koja se u potpunosti može napraviti od LEGO kockica što je izazvalo oduševljenje velikog broja obožavatelja oba brenda! Nosiv model Superstar siluete je veoma jednostavnog crno-belog dizajna sa reljefnim LEGO kockicama sa prednje i zadnje strane koji modelu daje dodatne kontrastne teksture. Tri kultne linije brenda takođe dolaze u reljefu LEGO kockica, dok je ostatak gornjišta izrađen od bele kože.

 

 

S druge strane, kolekcionarski Superstar 10282 model iznova stvara siluetu u pravougaone blokove, prikazujući sve čuvene detalje adidas modela patika poput Trefoil znaka, tri linije sa strane i još mnogo toga. Komplet dolazi sa 17 dodatnih LEGO komada koji vam omogućavaju da napravite levu ili desnu patiku, kao i pertle i kutiju za cipele.

U veličinama za decu i odrasle, Superstar LEGO patike kao i LEGO Superstar set biće dostupni za kupovinu online od 1. jula.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: adidas

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije