7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

H&M Home novom kolekcijom slavi ljubav prema starim zanatima!

IZDVAJAMO

 

Vekovima unazad, ručni radovi majstora zanata bili su veoma cenjeni širom sveta. Veštine tkanja, duvanja stakla, pletenja i izrade keramike prenosile su se sa generacije na generaciju, podsećajući nas da usporimo i vrednost damo svemu što je jedinstveno. Kao omaž starim zanatima, H&M Home predstavio je vanvremensku i inspirativnu kolekciju ručno rađenih detalja za dom, gde je svaki pojedinačni komad poseban. 

 

 

Prostorije se spajaju u ovoj estetskoj kolekciji gde ekskluzivni komadi stvaraju udoban i lični izraz. Jastuke je isplela vešta tkačica i obojila ih biljnim bojama, čineći ih još lepšim i neponovljivim, dok će pletene korpe i ručno tkani fenjeri napravljeni od vlakana drveta banane i ratana učiniti da se svaki prostor oseća kao kod kuće.

 

 

Svaki stakleni predmet iz kolekcije nastao je od duvanog stakla posebnim procesom izrade, a zahvaljujući toj jedinstvenoj tehnici svaki pojedinačni komad ima svoje posebne karakteristike. Ukoliko želite da dodate malo strukture i patine svom domu, H&M Home ručno oslikane vaze napravljene su od prirodne terakote i kao takve su sjajan dekorativni komad u svakoj prostoriji.

 

 

Po prvi put H&M Home predstavio je navlake za jastuke napravljene od himalajske koprive, divlje biljke koja raste u Nepalu. Zbog razlika u nijansama, predivo ima prirodne varijacije, dok je dugmad napravljena od kokosovih oraha. Za stvaranje autentičnog prirodnog osećaja ovi jastuci se savršeno kombinuju sa platnenom posteljinom obojenom biljnim materijalima.

Cene ovih predivnih ručno rađenih komada iz nove H&M Home kolekcije kreću se od 10 do 80 evra, a od 17. juna biće dostupni za kupovinu online na zvaničnom sajtu skandinavskog brenda.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: H&M Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije