5.4 C
Belgrade
5.6 C
Zagreb
3.8 C
Sarajevo
05.12.2022.

Doživite odmor u stilu Marije Antoanete u prvom Versajskom hotelu!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko sanjate o kraljevskom odmoru u stilu Luja XVI i Marije Antoanete i noćenju u jednoj od najraskošnijih palata na svetu, vaš san sada može postati stvarnost!

 

 

Francuski lanac hotela Airelles otvorio je Chateau de Versaille – eksluksuzni hotel u okviru dvorca Versaj, čuvene kraljevske rezidencije iz 18. veka! Po imenu Le Grand Controle, za ovaj raskošni hotel sa 14 soba i apartmana slobodno se može reći da je jedan od najdekadentnijih hotelskih izdanja ikada! Hotel je upravo onakav kakvim ga zamišljate – sa vrhunskom arhitekturom i enterijerom, ekstravagantnim dekorom, luksuznim zatvorenim bazenom i pogledom na istorijske znamenitosti!

 

 

Svaka soba nudi usluge batlera, prevoz čamcem i kolicima za golf, kao i privatne ture po palati. Posetioci takođe mogu da se prepuste gastronomskom iskustvu u restoranu klasične francuske kuhinje čiji je meni inspirisan raskošnim đakonijama u kojima je uživao i sam Luj XIV!

Noćenje u luksuznom hotelu Le Grand Controle kreće se od 1.800 do 10.500 evra, a više o ovom ekstravagantnom hotelu saznajte na zvaničnoj stranici Arielles hotela.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Chateau de Versailles Hotel

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije