36.8 C
Belgrade
35.5 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Udobnost kao novi modni trend za predstojeće leto!

IZDVAJAMO

 

Kako smo skoro celu prethodnu godinu proveli kod kuće, moramo priznati da smo se potpuno odvikli od nošenja tesne odeće i visokih, elegantnih potpetica koje se uglavnom ne bi mogle pohvaliti udobnošću! Srećom, najveći trendovi obuće za predstojeće leto bacaju akcenat na izuzetno udobne komade, a spektar izbora kreće se od ravnih sandala pa sve do papuča i klompi.

 

 

Zahvaljujući svojoj ležernoj estetici, anatomska obuća dobila je novu vrednost postajući savršena silueta za proleće i leto, pre svega zbog svoje udobnosti i potencijala za uparivanje. Lako se mogu nositi svuda i sa bilo kojom odevnom kombinacijom, od džinsa i majica, preko lanenih kompleta, pa sve do lepršavih suknji i haljina!

 

 

Ovog leta, prioritet dajemo udobnosti i pažljivo odabranim izborom obuće koja je jednako praktična i lepog izgleda, i zato zaboravite na vrtoglave potpetice i platforme: za vas smo otkrili domaći brend sa predivnom kolekcijom udobnih papuča i klompi udobnog i modernog dizajna koje ćete poželeti da nosite svuda!

 

 

Biancomolina je porodična firma koja pre više od 25 godina započela proizvodnju obuće prvenstveno namenjene medicinskom osoblju, ali i za sve čije svakodnevne aktivnosti karakteriše dugo stajanje. Ono što ovaj brend izdvaja od drugih proizvođača i po čemu ih kupci prepoznaju jeste udobnost koju najviše potenciraju, kao i jedinstven dizajn sa mehanizmom za amortizaciju koji je kao patent odobren od strane Zavoda za intelektualnu svojinu u Beogradu.

 

 

Pored feder klompi, Biancomolina u svojoj ponudi ima klompe sa vazdušnim đonom i memorijskom penom, kao i klompe sa novom legurom đona od poliuretana koji je lagan i mekan. Biancomolina klompe i papuče su ručno izrađene od potpuno prirodnih materijala, a gornjište i postava su od mekane prirodne goveđe kože koja daje veoma prijatan osećaj udobnosti i lakoće.

 

 

Kako bismo vam približili svestranost i moderan dizajn Biancomolina klompi i papuča, u nastavku pogledajte nekoliko outfit primera koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za kombinovanje udobnih komada odeće i još udobnije obuće sa Biancomolina potpisom!

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Imaginarijum / Biancomolina

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije