6 C
Belgrade
5.6 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
05.12.2022.

Novi IKEA pametni senzor testira kvalitet vazduha u vašem domu!

IZDVAJAMO

 

Nakon što je zauvek transformisala naše enterijere, IKEA sada želi da poboljša i kvalitet vazduha koji u njima dišemo. Omiljeni skandinavski brend za uređenje doma upravo je predstavio svoj najsofisticiraniji uređaj do sada – mali i pristupačan senzor za proveru kvaliteta vazduha.

Ukoliko želite da budete sigurni da je vazduh koji udišete zdrav za vas i vašu porodicu, IKEA ima rešenje u vidu modernog i kompaktnog senzora koji proverava kvalitet vazduha dok se istovremeno uklapa u estetiku vašeg doma!

 

 

VINDRIKTNING senzor meri kvalitet vazduha u prostorijama vašeg doma otkrivajući sitne čestice u vazduhu, poznate kao PM2.5 čestice. Te čestice uključuju ono što se može videti golim okom, poput prašine i dima, kao i druge mikroskopske čestice nevidljive ljudskom oku.

 

 

Koristeći sistem semafora, senzor prikazuje koliko je vazduh dobar ili loš u tom području. Ukoliko je kvalitet vazduha dobrog kvaliteta, VINDRIKTNING će postati zelen, praćen žutom za „prihvatljiv“ kvalitet vazduha, a kada senzor pređe crvenu boju znači da je kvalitet vazduha na nezdravom nivou i da je vreme da zatvorite prozore i uključite prečišćivač vazduha.

 

 

Ne samo da je senzor kompaktan i lak za upotrebu, već mu njegov minimalistički beli dizajn omogućava da se diskretno uklopi u bilo koji ambijent. Stvarajući proizvode koji unose čisti vazduh u životne prostore, poput nedavno predstavljenog FORNUFTIG prečišćivača vazduha, IKEA se nada da će doprineti zdravijem i održivijem životu kod kuće.

 

 

VINDRIKTNING senzor dostupan je za kupovinu putem IKEA američkog sajta po ceni od svega 12 dolara, a očekujemo da će uskoro biti dostupan i kod nas!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: IKEA

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije