13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Nova Max Mara kolekcija za jesen/zimu slavi snažne i nezavisne žene širom sveta!

IZDVAJAMO

 

Osnovana 1951. godine, italijanska modna kuća Max Mara simbolizuje glamuroznu i vanvremensku moć oblačenja kao nijedna druga. Kako bi ove godine proslavio 70. godišnjicu brenda, dizajner Ian Griffiths udahnuo je novi život plišanim kaputima, izduženim siluetama i luksuznim materijalima koji će trajati sezonama.

 

 

Protagonisti Max Mara nove kolekcije za sezonu jesen/zima 2021. su prenaglašene bomber jakne i kaputi u mekoj alpaci inspirisani radnim uniformama, kao i prošivene jakne i odela izrađena sa tartan dezenom, britanski kiltovi, veliki džemperi od trikotaže i kašmira, bluze od svilene organze, vunene jakne koje podsećaju na bajkerske, debele čarape i smeđe kožne čizme do gležnja.

 

 

Kampanja slavi 70. godišnjicu brenda i modernu Max Mara ženu, koja je jedinstvena, inteligentna, samouverena, ispunjena, duhovita i mudra. Max Mara žena prešla je dug put otkako je postala ne samo inspiracija za kolekciju, već i njen razlog postojanja, a nova reklamna kampanja proslava je njenog nesalomivog individualizma zbog kojeg opstaje decenijama!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Max Mara

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije