31.6 C
Belgrade
28.8 C
Zagreb
25 C
Sarajevo
24.06.2021.

Max Mara Beachwear kolekcija inspirisana sofisticiranom lepotom italijanske rivijere

IZDVAJAMO

 

U susret sezoni odmora, luksuzni italijanski brend Max Mara predstavio je svoju kolekciju kupaćih kostima i odeće za plažu inspirisanu retro slikama italijanske rivijere.

 

 

Max Mara Beachwear SS21 kolekcija svoju inspiraciju crpi u dezenima osamdesetih, dajući joj novi preokret minimalističkim pristupom. Kolekcijom preovlađuju jednodelni kupaći kostimi sa dubokim izrezom na leđima, kao i dvodelni modeli sa širokim trouglastim gornjim delom i prugama i crno-belim šarama u kombinaciji sa colour block detaljima u boji kako bi se definisao besprekoran letnji izgled!

 

 

Apstraktni oblici i zemljani tonovi koji podsećaju na teksturu pustinje u kombinaciji sa snažnim jarkim bojama karakterističnim za morski pejzaž, stvaraju živopisne nijanse i kontraste. Kostimi su izrađeni od glatkih materijali visokih performansi koji prirodno oblikuju i podržavaju žensku figuru, sa akcentom na wellness i uživanje u vodenim sportovima.

 

 

Ove letnje sezone, sudeći po novoj Max Mara kolekciji, kupaći kostimi se nose sa lepršavim suknjama i svilenim palazzo pantalonama, sa fokusom na kontrastima boja ili kombinacijama odeće u istim tonovima poput haljina, košulja, tunika, izuzetno luksuznih kaftani sa vezom i prelepim detaljima. Kako leto odmiče, paleta boja postaje sve toplija, počevši od prelepe nijanse plave, magenta, bele i čokoladno braon boje koje se mešaju i stapaju u dezene koji krase kupaće kostime i odeću za plažu sa potpisom ovog italijanskog brenda.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Max Mara

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije