36.8 C
Belgrade
35.5 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Prva biljna mlekara u Beogradu ima novi proizvod u ponudi – ko’ sir, samo od indijskog oraha!

IZDVAJAMO

 

Sve veći broj ljudi iz različitih razloga ne konzumira kravlje mleko – bilo da su se opredelili za vegansku ishranu, imaju intoleranciju na laktozu, ili jednostavno žele da ishranu obogate novim blagodetima iz prirode.

 

 

Sa željom da svima ponude zdravu i ukusnu alternativu biljnim zamenama za mleko, prva beogradska biljna mlekara, Komleko, u svojoj ponudi ima 8 svežih, potpuno prirodnih mleka od različitih orašastih plodova, bez aditiva i šećera, kao i jogurt od indijskog oraha, a od nedavno ova mala zanatska radionica svoju ponudu je dopunila još jednim novitetom na tržištu: prirodno fermintisanim, polutvrdim sirom od indijskog oraha.

 

 

Bilo je izazov napraviti biljni sir koji u sastavu neće imati ni trunku skroba, zgušnjivača, aroma i aditiva bilo koje vrste, koristeći isključivo prirodne, nutritivno bogate sastojke: indijski orah, leblebije, nutritivni kvasac i probiotske kulture. Zato se u Komleko radionici na receptu radilo dugo, baš kao što svaki ručno pravljeni i prirodno sušeni kotur sira zahteva vreme i strpljenje, ali jednom kada probate Komleko sir od indijskog oraha, shvatićete da se svo uloženo vreme isplati.

 

 

Komleko sir od indijskog oraha je ukusna i zdrava alternativa zrelim polutvrdim sirevima, idealan uz vino, krekere, na pici, u sendvičima, u salatama, kuvanim jelima.

Kako biste u frižideru uvek imali sveže i ukusne mlečne proizvode od orašastih plodova, mleko možete poručiti online putem Komleko sajta. Sve porudžbine besplatno stižu na kućnu adresu tri puta nedeljno, osim sira, koji zbog specifičnog načina pripreme na adrese svojih kupaca stiže jednom nedeljno – svakog petka!

 

 

PR&Foto: Komleko

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije