35.2 C
Belgrade
34.2 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Zavirite u Mystique hotel – Luksuzno utočište uklesano u liticama Santorinija!

IZDVAJAMO

 

Vulkanske erupcije i zemljotresi koji su se dogodili pre nekoliko hiljada godina na Egejskom moru, stvorili su je najveću kalderu na svetu i oblikovali jedno od najeksluzivnijih grčkih ostrva koje je svima nama danas poznatije kao Santorini. 

 

 

Ostrvo Santorini već decenijama je glavna turistička atrakcija zbog svoje jedinstvene lepote, energije i misterioznosti, a u mestašcu Oje, uklesano u neravne litice kaldere, sa očaravajućim pogledom na beskrajno plavetnilo Egejskog mora nalazi se eksluzivno odmaralište koje na hipnotišući način posetioce inspiriše da istraže tradiciju, romantiku i divlju lepotu Santorinija.

 

 

Dizajniran prema tradicionalnoj kikladskoj arhitekturi, gde se nežne krivine i izvajani lukovi stapaju sa prigušenom paletom boja, Mystique hotel je omiljeno odredište za romantična bekstva, budući da odiše smirujućom atmosferom i bezbrižnim načinom života, nudeći gostima ekskluzivni osećaj boravka na ovoj spektakularnoj lokaciji.

 

 

Svi apartmani i vile izrađeni su u kamenu i pružaju neprekinuti pogled na otvorene plave  horizonte i uspavani vulkan. Enterijer je pažljivo dizajniran kako bi imao više prirodne svetlosti, dok krem bela nijansa fasada hotela u kombinaciji sa plavetnilom koje ga okružuje deluje veoma umirujuće. Nameštaj izrađen po meri od neukroćenih materijala, inspirisan je prirodom i donosi savršen spoj elegancije i jednostavnosti. Svaki apartman izlazi na privatnu terasu, a pored beskonačnog bazena, tri luksuzne vile: Secrecy, Holistic i Mistery imaju svoje jacuzzi kade na otvorenom iz kojih možete uživati u potpunoj privatnosti usred raskošne lepote ostrva.

 

 

Majstorski kombinujući eleganciju, tradiciju, vrhunsku uslugu, autentična lokalna i kulinarska iskustva svetske klase sa jedinstvenim ukusima Santorinija, Mystique hotel je svakako destinacija koju morate staviti na svoju listu želja!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Mystique Hotel Santorini

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije