36.8 C
Belgrade
35.5 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Ova pametna lampa obasjaće vaš dom najnežnijom mesečevom svetlošću!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko ste i vi kao mali imali plafon izlepljen zvezdicama koje svetle u mraku koje su vas uspavljivale svojom nežnom svetlošću, verovatno i danas kao odrasli, uživate u pogledu na vedro nebo ispunjeno blistavim zvezdama kao i na veličanstveni Mesec koji uporno (ali bezuspešno) pokušavate da fotografišete telefonom svaki put kada zablista u punom sjaju! 

 

 

U potrazi za jedinstvenom lampom koja će u naš dom uneti lepotu noćnog neba, pronašli smo prelepu pametnu lampu u vidu levitirajuće replike meseca sa potpisom kompanije Gingko Design. Jednom kada prigušite svetla i uključite Gingko Smart Moon lampu izgledaće kao da u svom domu imate lični Supermesec! Zahvaljujući snažnom magnetu ugrađenom u drvenu osnovu, njen levitirajući dizajn koji naizgled prkosi gravitaciji upotpunjuje iluziju nežnog rotiranja Meseca, stvarajući posebnu atmosferu u vašem domu.

 

 

Ovaj 3D štampani mesec ima čak i teksturnu površinu koja oponaša mesečeve kratere i sjaji eteričnom svetlošću dok emituje hladnu belu svetlost. Smart Moon Lamp dolazi sa ugrađenim LED lampicama sa 3 svetlosne temperature koje daju poseban efekat mesečeve svetlosti poput toplo bele, hladno bele i toplo žute boje.

 

 

Super Moon Lamp je dostupna za kupovinu online putem Gingko Design online prodavnice po ceni od 180 evra.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Gingko Design

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije