24.4 C
Belgrade
21.2 C
Zagreb
18 C
Sarajevo
30.06.2022.

Prva Valentino kolekcija šminke donosi prepoznatljivu estetiku italijanske modne kuće!

IZDVAJAMO

 

Nakon šest decenija uživanja u raskošnim haljinama, sofisticiranim siluetama i bujnim floralnim dezenima sa potpisom italijanske modne kuće Valentino, sada imamo priliku da isprobamo prvu i dugo očekivanu Valentino Beauty kolekciju šminke koja odiše glamuroznom estetikom ovog luksuznog brenda!

Razvijena pod briljantnim okom Pjerpaola Pićolija, kreativnog direktora modne kuće, Valentino Beauty makeup kolekcija donosi luksuzni spektar šminke koji broji preko 100 proizvoda dizajniranih da podstaknu eksperimentisanje, samoizražavanje i individualnost.

 

 

Centralni deo kolekcije je Rosso Valentino linija ruževa za usne sa čak 50 nijansi koja obuhvata crvene, ružičaste, koralne, narandžaste, pa čak i ljubičaste i plave tonove. Ove boje za usne dolaze u dve teksture – baršunasto mat i satenske sa izrazito fluidnim odsjajem!

Valentino Beauty linija tečnih pudera dostupna u 40 nijansi rezultat je opsežnog istraživanja tonova kože čak 5.000 žena u osam zemalja sa svih kontinenata, sa ciljem da kolekcija bude sveobuhvatna i inkluzivna.

 

 

 

Iz prve Valentino makeup kolekcije takođe se izdvojio jedan proizvod koji je dizajnirao Pjerpaolo Pićoli lično. U pitanju je „Go-Clutch“ hibrid modnog aksesoara i šminke u vidu mini crvene klač torbice u koju se može smestiti puder i ruž za usne. Nekoliko proizvoda, uključujući ruževe i palete senki, dolazi u pakovanju za ponovno punjenje, što je ujedno i bolja održivija opcija za životnu sredinu.

 

 

Ukoliko želite među prvima da rezervišete svoj omiljeni Valentino Beauty proizvod, to možete učiniti od 17. juna, a očekuje se da će kolekcija biti dostupna širom sveta od avgusta po cenama od 25 do 235 dolara!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Valentino Beauty

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije