35.2 C
Belgrade
34.2 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Novi Bang & Olufsen Bluetooth zvučnik stvoren je za sve vaše avanture!

IZDVAJAMO

 

Skoro čitav vek danska kompanija Bang & Olufsen pomera granice audio tehnologije i nastavlja da zauzima prvo mesto u akustičkim inovacijama. Svaki Bang & Olufsen proizvod odlikuje se jedinstvenom kombinacijom prelepog zvuka, bezvremenskog dizajna i nenadmašne izrade.

 

 

Bang & Olufsen nedavno je predstavio Beosound Explore, čvrst i kompaktan Bluetooth zvučnik koji vam pomaže da ponesete vrhunski zvukom sa sobom u koju god avanturu da krenete! Razvijen da bude lagan, vodootporan i sa odličnim vremenom reprodukcije, Beosound Explore je savršeni zvučnik za otvorene prostore sa prepoznatljivim Bang & Olufsena zvukom, skandinavskog dizajna napravljen da izdrži sve spoljne elemente!

 

 

Beosound Explore ima aluminijumski karabiner tako da ga možete čvrsto okačiti o ranac tokom dugih pešačenja, a zajedno sa integrisanom trakom, Beosound Explore je izuzetno svestran, pružajući odlične performanse bez obzira gde se nalazi. Dizajniran sa fokusom na prenosivost, cilindrična forma Beosound Explore pruža sigurno držanje u ruci i lako staje u džepove ranca. Bilo da pešačite ili kampujete na otvorenom, IP67 zaštita od prašine i vode štiti zvučnik ako se slučajno nakvasi.

 

 

Sa do 27 sati reprodukcije na standardnoj jačini zvuka, Beosound Explore vam daje slobodu da koristite zvučnik po ceo dan bez potrebe da se oslanjate na napajanje i verni je pratilac u svakoj avanturi! Sa dizajnom koji podseća na skandinavske šume, glečere i fjordove, Beosound Explore dostupan je u crnoj antracitnoj, zelenoj ili sivoj nijansi koja donosi prirodnu estetiku.

 

 

Beosound Explore Bluetooth zvučnik ceni od 200 evra uveliko je dostupan u Bang & Olufsen prodavnicama kao i za kupivinu online.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Bang&Olufsen

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije