24.4 C
Belgrade
21.2 C
Zagreb
18 C
Sarajevo
30.06.2022.

Odmor u luksuznoj vili među maslinama sa pogledom na Jadransko more je sve što želimo ovog leta!

IZDVAJAMO

 

Italijanski pesnik Đakomo Leopardi je u svojoj poeziji rodni Marke (Le Marche) nazivao draguljem Italije, a usred ovog dragulja nalazi se Casa Olivi – luksuzna kuća za odmor u kojoj se autentični seoski život stapa sa savremenim dizajnom.

 

 

Okružena nepreglednim brdima, poljima suncokreta i bujnim maslinjacima, na vrhu jednog od zelenih brežuljaka u blizini srednjevekovnog gradića Treja, sa azurno plavim Jadranskim morem na horizontu, pronaći ćete ovu jedinstvenu kuću za odmor. Francuski vlasnici, u saradnji sa nagrađivanim arhitektama, pretvorili su staru zapuštenu seosku kuću i okolne štale u modernu i luksuznu kuću za odmor za 11 osoba. Casa Olivi nudi enterijere ispunjene prirodnom svetlošću i pažljivo biranim završnim detaljima poput Phillip Stark kupatila, elegantne kuhinje od nerđajućeg čelika, kućnim bioskopom, Bang&Olufsen zvučnim sistemom. Sve spavaće sobe imaju sopstveno kupatilo sa podnim sistemom hlađenja u celoj vili.

 

 

Minimalistički enterijer proširuje se na seosko imanje koje je oduzima dah zahvaljujući veličanstvenom infinity bazenu iz kog se pruža pogled na nepregledna brda koja okružuju ovu vilu. Stara štala za seno pretvorena je u pergolu sa otvorenom kuhinjom sa roštiljem, trpezarijom i dnevnim boravkom sa vrhunskim ozvučenjem, a sudeći prema iskustvima gostiju, ono što nikako ne treba propustiti tokom boravka u vili su spektakularni izlasci sunca!

 

 

Tokom boravka u Casa Olivi vili možete iznajmiti uslugu privatnog kuvara koji za vas priprema lokalna jela koristeći najsvežije sastojke, ali takođe možete da se odlučite i za samostalno pripremanje hrane, što je zadovoljstvo u elegantno opremljenoj kuhinji. Na lični zahtev mogu se organizovati časovi kuvanja i pravljena mocarele, degustacije vina, kao i lov na tartufe u sezoni, dok svakodnevno možete iznajmiti 4×4 Land Rover Defender i istraživati skrivene predele veličanstvene Marke regije.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Casa Olivi

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije