13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
09.12.2022.

Da li biste isprobali sauna ćebe za jedinstveni spa doživljaj kod kuće?

IZDVAJAMO

 

Ukoliko zbog užurbanog načina života nemate vremena da posetite saunu kako biste se dobro oznojili, izbacili toksine iz organizma i pre svega opustili, zahvaljujući poznatom američkom spa lancu Higher Dose, sada imate priliku da doživite jedinstveno sauna iskustvo kod kuće!

 

 

Savršeno za putovanja ili kućnu upotrebu, Infrared Sauna Blanket V3 povećava toplotnu energiju tela i utiče na porast protoka krvi, čineći da se znojite kao da vežbate, ali bez vežbanja. Dok se opuštate u umirujućoj a istovremeno stimulišućoj toploti, infracrveni zraci pružaju posebno podmlađujuće iskustvo koje, nakon upotrebe ćebeta, ostavlja osećaj euforije.

 

 

Napravljeno od slojeva ametista, turmalina, uglja i magnetne trake medicinskog kvaliteta, ovo sauna ćebe učiniće da se dobro oznojite i kroz znoj iz organizma izbacite teške metale nakon čega će vaše telo imati zdravi i blistavi sjaj, dok ćete se vi osećati poletnije i smirenije. Pored svog detoks svojstva, Infrared Sauna Blanket V3 takođe umiruje bolne mišiće i zglobove i vraća izgubljenu energiju.

 

 

Nakon 45 minuta provedenih unutar ovog ćebeta, Higher Dose tvrdi da ćete se osećati osveženo, podmlađeno, uravnoteženo i spremni da osvojite svet!

Po ceni od 500 dolara sada možete naručiti Infrared Sauna Blanket V3 na zvaničnom sajtu spa Higher Dose brenda!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Higher Dose

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije