6 C
Belgrade
5.6 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
05.12.2022.

Dva koraka do efikasne nege i zaštite kože u susret letu!

IZDVAJAMO

 

Bilo da izlazite u park, na ulicu, prirodu ili samo pijete kafu na terasi ili u bašti, sa dolaskom lepog vremena vašoj koži je, pored redovne nege, neophodna i posebna zaštita od sunca.

Svakodnevica nas, ipak, najčešće zaokupi u toj meri da nemamo vremena da jutro započinjemo upotrebom nekoliko preparata. Često smo u dilemi i kako ih uklopimo.

*Možemo li ovaj serum i kremu da upotrebimo pre nanošenja preparata za zaštitu od sunca?

*Da li preparat za zaštitu od sunca umanjuje dejstvo antiage nege ili nege protiv hiperpigmentacija?

*Hoćemo li ako nanesemo preparat za zaštitu od sunca pogoršati problem kože sklone aknama?

Pitanja su koja nam stvaraju nedumice.

Ali, put do negovane i zaštićene kože nije tako komplikovan. Uz pravi izbor preparata za negu i zaštitu od sunca prilagođenih individualnim potrebama vaše kože, zadovoljićete sve njene potrebe u samo dva koraka.

 

 

Moćna ANTI-AGE kombinacija

Ukoliko želite da preparat za zaštitu kože lica istovremeno umanjuje postojeće znakove starenja i hidrira kožu, pravi izbor je Eucerin®Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 30 ili 50. Za dodatnu dozu hidratacije, blistavost, jedrinu i ublažavanje sitnih bora, pre ovog preparata za zaštitu od sunca, nanesite Eucerin®Hyaluron-Filler Hidro Booster. Ovaj serum ultra-lagane formulacije udružuje dejstvo hijaluronske kiseline srednjeg i kratkog lanca i glicerina, dva najpoznatija čuvara hidriranosti kože. Zato je nekoliko kapi ovog seruma dovoljno da vašoj koži obezbedi trenutnu i intezivnu 24-časovnu hidrataciju.

Pozdana rutina PROTIV HIPERPIGMENTACIJA

Eucerin ®Pigment Control Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+ inovativan je po svojom dejstvu jer pored efikasne i pouzdane zaštite od negativnih efekata sunčevog zračenja, sprečava pojavu novih hiperpigmentacija i ublažava već postojeće nastale usled izlaganja suncu. Kao i preparati iz Eucerin® Anti-pigment linije, Eucerin®Pigment Control Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+ sadrži  Eucerin® patentirani Thiamidol®, sastojak koji je tokom desetogodišnjeg istraživanja i testiranja 50 000 supstanci u Eucerin® istraživačkom centru, pokazao najbolju efikasnost u borbi protiv hiperpigmentacija. Uz upotrebu Eucerin ®Pigment Control Fluida za zaštitu od sunca SPF 50+ i preperata za dnevnu negu iz Eucerin® Anti-pigment linije, vaša koža će biti pouzdano zaštićena od negativnih efekata sunčevog zračenja, postojeće hiperpigmentacije će biti sve manje vidljive, a opasnost da se pojave nove maksimalno umanjena.

 

 

MASNA KOŽA pod kontrolom

Lagana tekstura i sebum regulatorna tehnologija u formulaciji Eucerin®Oil control za zaštitu masne kože od sunca SPF 30 ili 50+ čine ovaj preparat najboljim mogućim izborom za zaštitu od sunca masne kože sklone povećanom lučenju sebuma i aknama. Nakon nanošenja vaša koža biće zaštićena od negativnih efekata sunčevog zračenja i istovremeno izgledati  matirano i baršunasto, bez neželjenog sjaja. Savršena podloga ovom preparatu je Eucerin® DermoPure Matirajući Fluid koji obezbeđuje 8 sati hidratacije bez suvišnog sjaja i začepljavanja pora. Salicilna kiselina u ovom preparatu ima antibakterijska i komedolitička svojstva, pomaže da se umanje simptomi masne i problematične kože i spreči njihov ponovni nastanak. Likokalkon A ublažava iritaciju, zapaljenje kože i crvenilo, dok matirajuće čestice samanjuju vidljivost sebuma.

INFO PLUS:

Eucerin®preparati za zaštitu od sunca sadrže i sastojke koji neguju kožu i prilagođeni su njenim individualnim potrebama. Pozdanost i efikasnost njihove formulacije zasnovana je na spektralnoj tehnologiji koja kombinuje UV zaštitu i biološku zaštitu kože. Zaštitu od UVA i UVB zračenja obezbeđuju filteri širokog spektra koji blokiraju i UVA i UVB zrake i pružaju visoku, SPF30 i SPF50, ili vrlo visoku SPF50+, zaštitu od štetnog delovanja UV zračenja, kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije poznate pod skraćenicom HEVIS. Biološku zaštitu ćelija kože, sa druge strane, pružaju aktivni sastojci među kojima su: Likokalkon A, Gliciretinska kiselina i AGR kompleks.

 

 

 

U toku Eucerin® promocija, tokom maja i juna, uz kupovinu Eucerin® preparata vrednosti iznad 1.000 dinara, kao poklon dobijate komplementarni preparat. Iskoristite ovaj period da svojoj koži pružite sve što joj je potrebno u susret letu  

 

 

PR&Foto: Eucerin Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije