7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Zara Home želi da vam olakša uživanje u prirodi svojom novom kolekcijom za kampovanje!

IZDVAJAMO

 

Kratka vikend putovanja i kampovanje nesumnjivo su bili jedna od glavnih opcija za bekstvo prirodu u proteklih godinu dana, iz očiglednih razloga. Kako bi učinili iskustvo kampovanja nezaboravnim i bez gubitka stila, Zara Home Outdoor Collection ima sve neophodne dodatke za uživanje u prirodi na najudobniji način. 

 

 

Bilo da je reč o bekstvu u prirodu vikendom ili dužem odmoru, kolekcija Outdoor ima svu neophodnu opremu za uživanje u prirodi poput prenosivog frižidera, rešoa i lonca od nerđajućeg čelika koje potpisuju austrijska kompanija Riess. Kako bi kampovanje postalo sinonim za udobnost i stil, Zara Home Outdoor kolekcija takođe nudi prelepe komade sklopivih stolica od drveta i kože, kao i veliki izbor jastuka i tekstilnih komada kojima preovlađuju neutralne boje i prirodni materijali.

 

 

Da bi uživanje u prirodi bilo poptuno, tu je i aromatična sveća koja donosi oštru svežinu sa citrusnim i aromatičnim notama, pomešanim sa irisom i šargarepom koji dočaravaju note ukorenjene u zemlji, prožete ugodnim drvenastim notama kedra i mahovine hrasta.

 

 

Ukoliko do sada niste bili ljubitelj kampovanja, sigurni smo da će Zara Home Outdoor kolekcija uspeti da probudi vašu želju za putovanjem i prirodom nudeći nešto alternativniju verziju uživanja u zasluženom odmoru ovog proleća i leta!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara Home

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije