13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
10.12.2022.

Doživite glamur Holivuda sa novom Gucci kolekcijom naočara za sunce!

IZDVAJAMO

 

Inspirisan očaravajućim, eklektičnim duhom Holivuda, Gucci je predstavio kampanju za novu kolekciju naočara za sunce pod nazivom Hollywood Forever koju je dizajnirao Alesandro Mišel. 

 

 

Pod uticajem glamuroznog načina života holivudskih zvezda iz 50-ih, kreativni direktor italijanskog brenda je uspeo da savremenost 2021. godine uklopi u vintage estetiku. U kampanji možemo videti modele u penušavim kupkama dok na sebi imaju samo Gucci naočare iz nove kolekcije, savršeno uklopljene sa frizurom i šminkom koja je bila simbol tog vremena.

 

 

Smele konture i prenaglašeni volumeni definišu nove stilove Gucci naočara, uključujući Cat Eye siluetu preoblikovanu oštrim uglovima i ivicama optočenim blistavim kristalima, zatim  geometrijske okvire u obliku srca koji se mogu pohvaliti živopisnom nijansom ružičaste, kao i klasični dizajn okruglog okvira koji je redizajniran sa prenaglašenim prednjim delom.

 

 

Gucci „Hollywood Forever“ kolekcija naočara sada je dostupna za kupovinu putem zvanične Gucci online prodavnice, a u prodavnicama širom sveta će se pojaviti do kraja meseca.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Gucci

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije