35.2 C
Belgrade
34.2 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Oživite omiljene scene iz serije „Prijatelji” zahvaljujući novom LEGO setu!

IZDVAJAMO

 

Nakon velikog uspeha seta „Central Perk” kafeterije, danska kompanija igračaka LEGO želela je da još jednom oda počast kultnoj TV seriji „Prijatelji”, ovoga puta sa fokusom na čuvene stanove u kojima se radnja omiljenog sitkoma odvija!

 

 

Najnovija LEGO F.R.I.E.N.D.S verzija donosi ljubiteljima sitkoma neverovatno detaljan prikaz stanova Monike i Rejčel, Čendlera i Džoija kao i hodnika koji ih povezuje! Dugogodišnji ljubitelji serije moći će da rekreiraju neke od najpoznatijih scena budući da se set sastoji se od neverovatnih 2.048 delova i karakterističnih rekvizita koje će svaki fan prepoznati!

 

 

Neke od scena koje fanovi mogu oživeti uključuju onu kada Monika stavlja ćurku na glavu za Dan zahvalnosti, zatim trenutak kada Džoi i Čendler opljačkani sede u kanuu sa svojim ljubimcima patkom i piletom, kao i epizodu kada Rejčel, Džoi i Čendler u hodniku jedu čizkejk s poda. Set takođe pruža uvid u originalni studio za snimanje zahvaljujući postavljenim reflektorima i omogućava vam da prikažete oba stana odvojeno ili povezane hodnikom.

 

 

Tematski FRIENDS LEGO set po ceni od 150 dolara biće dostupan za kupovinu putem LEGO zvanične online prodavnice od 1. juna.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: LEGO

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije